Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Glas

Der er 20 varer.

Smukke glas gør borddækningen fuldendt. Trænger du til nye glas? Eller måske har du bare brug for nogle tilføjelser og et nyt look til samling? Vi har i denne kategori samlet vores udvalg af drikkeglas. Ib Laursen laver de utroligt flotte whisky glas/drikkeglas i klart glas, - en rigtig god gaveidé til manden der har alt. Se også vores flotte mundblæste glas i flotte farver, fra Nordal og Ib Laursen.
Står du bare og mangler et godt solidt drikkeglas, kan vi varmt anbefale vores cafe/vandglas fra Ib Laursen, - et super godt vandglas eller hverdagsglas til den fantastisk gode pris af 15 kr. stk.:)

Viser 1 - 20 af 20 varer

Vandglas kan man simpelthen ikke få nok af. Og derfor har vi denne underkategori samlet et bredt udvalg af netop vandglas. Vi bruger dem til alt fra øl og sodavand, til saft og juice, og det gør det bare lidt sjovere at drikke at et skønt glas. Og dækker du et bord, så er det bare også meget pænere:-) Og det er uanset om det er et glas vand til naboen datter eller en smoothie sammen med din veninde. Når spisebordet skal dækkes til fint besøg, så er de perfekte vandglas uundværlige, og du kan helt sikkert finde det glas der matcher dit hjem her. Glassene vil desuden kunne bruges til en lang række andre ting, såsom til at servere isdessert eller rejecocktail i. Kun fantasien sætter grænser.
Vi har det klassiske cafeglas, der med det tidløse design, altid vil være populært og passer ind i alle hjem. Fra både Nordal og Ib Laursen har vi rigtig flotte glas med farve i glasset - og i flere skønne farver. Og til begge serier fås der vinglas der passer til, så det hele passer sammen på bordet. Nordal laver også glas med riller og nogle grå med mønster/struktur i glasset, som er lidt anderledes, men super fine:-) Og ønsker du noget mere elegant, så har Nordal designet nogle smukke vandglas med rosa eller grøn farve i glasset og med en guldkant foroven. Også til disse vandglas kan du få et vinglas magen til. Fra Bloomingville har vi glas med riller og mønster i glasset, og flere af dem i flotte farver. De har også designet glasset Freja, der har knopper hele vejen rundt, hvilket giver et meget specielt, men samtidig et meget dekorativt udseende.
Du vil også finde miljørigtige sugerør her. Ib Laursen har lavet sugerør af både glas og af rustfrit stål, som kan bruges igen og igen. Vi har også et glas med et bambuslåg og et metalsugerør, så du slipper for at få insekter ned til din drink:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.