Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Fade

Der er 28 varer.

Et smukt fad kan bruges til mange ting i dit hjem, og er en dekorativ del af din bordopdækning. Det kan bruges til servering af mad til middagen eller frokosten, men det kan også stå fremme på bordet, køkkenbordet eller sofabordet med frugt i. Sæt det sammen med en lille skål med snack eller nødder, måske også en lille vase med blomster i, og du vil have din egen lille dekoration på bordet. Vi har fade der er runde og aflange af stentøj, og et fint rundt kagefad med opsats. Se også de lækre fade fra Ib Laursen af olieret akacietræ.

Viser 1 - 28 af 28 varer

Vi har her samlet vores udvalg af serveringsfade, og selvom fadene har en praktisk funktion, er de også meget dekorative og kan bruges til en kreativ opstilling med lys og pynt, og derved skabe hygge i rummet. Og når dit spisebord ikke er opdækket eller i brug, ser det hurtigt meget tomt ud. Så er det oplagt at stille et fad eller to, og måske nogle skåle der passer til, med snacks, nødder eller frugt. Og når du dækker dit bord så kan fadene bruges til at servere middagen eller frokosten på.
Bloomingville laver nogle vildt flotte fade af stentøj, der er en helt dekoration i sig selv, og fås både runde og aflange. Disse fade kan stå fremme, ikke kun på dit spise- eller sofabord, men også på en reol eller kommode. Nordal laver Grainy serien, der er et miks af sand og mørkeblå farver, og hvor der er brugt en reaktiv glasur, der giver en super fin struktur og farve. Fra Ib Laursen har vi flotte runde fade lavet af olieret akacietræ. De er meget mørke og ser SÅ godt ud på et lyst bord. Og se er super gode i køkkenet til frugt.
Fra Nordal og House Doctor har vi det klassiske kagefad på fod, og et kagefad uden fod fra Ib Laursens serie Dunes.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.