Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Grydelapper

Der er 20 varer.

Her hos Moster's skur har vi et udvalg af grydelapper. Du finder den klassiske strikkede Mynte karklud fra Ib Laursen i et væld af flotte farver. Disse strikkede grydelapper kan foldes på midten og derefter bruges til det varme fad, der skal ud af ovnen, så du undgår at brænde fingrene. De er også særdeles velegnede om sommeren til grillen ude i haven. Du kan også få Mynte karkludeog håndklæder i matchende farver.

Fra House Doctor har vi nogle lækre grydelapper af læder samt den klassiske grillhandske. Du vil også finde forklæder i dette afsnit.

POPULÆRE PRODUKTER I "Grydelapper"

Ingen bedst sælgende på dette tidspunkt

Viser 1 - 20 af 20 varer

Grydelapper er en uundværlig genstand i ethvert køkken, især hvis du hygger dig med madlavningen. De er designet til at beskytte dine hænder mod varme overflader, såsom gryder, pander og fade fra ovnen. Med en stilfuld grydelap kan du undgå at få forbrændinger på dine hænder mens du laver mad. Vores udvalg af grydelapper inkluderer forskellige stilarter og farver, så du nemt kan finde den, der passer til lige netop dit køkken. Vi har moderne og minimalistiske designs af læder fra House Doctor, der passer til et moderne køkken, og de meget populære Mynte grydelapper, der passer til et mere klassisk look. Mynte grydelapperne fra Ib Laursen er strikket af 100% bomuld i en lækker tyk kvalitet. Du kan folde dem på midten og så er du klar til at tage den varme bageplade ud af ovnen. De fås i et væld af flotte farver og der er helt sikkert en farve der passer til den stil dit køkken har. Og så er de bare flotte og tilfører et hyggeligt look når de hænger på knagen i køkkenet. Du kan også få Mynte karkludeog håndklæder i matchende farver for at fuldende looket.

Alle vores grydelapper er praktiske og nemme at bruge. De er designet med funktionen for øje, så dine hænder ikke glider ned, mens du holder en varm gryde - og samtidig giver de dig en optimal varmebeskyttelse. Derudover er de udstyret med en strop eller et hul, der gør det nemt at hænge dem op på en krog i dit køkken, når de ikke er i brug. Uanset om du er en erfaren kok eller bare holder af at lave mad, er grydelapper en nødvendighed i dit køkken. Med vores stilfulde og funktionelle grydelapper kan du trygt fortsætte med at lave mad, uden at skulle bekymre dig om at brænde dine hænder. 

Vi har selvfølgelig også den traditionelle grillhandske, som mange stadig foretrækker frem for grydelapper, og du vil også kunne finde et praktisk forklæde som beskytter dit tøj under madlavningen. Forklæderne er stilfulde og kan hænge på en knage i køkkenet, eller foldes sammen og lægges i en skuffe eller i et skab.

Læg en grydelap i din indkøbskurv i dag og få den leveret om 1-2 hverdage.

Har du spørgsmål så kontakt os gerne. Du kan skrive til os på mail kundeservice@mostersskur.dk eller ringe til os på telefon 27 470 475. Du er også meget velkommen i vores butik i Greve hvor vi altid står klar til at hjælpe dig:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.