Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Sengetæpper

Der er 38 varer.

Hos Mosters skur er vi vilde med plaider, vattæpper og sengetæpper. Soveværelset ser bare mere indbydende og roligt ud, når det styles med et sengetæppe på sengen. Vælg mellem sengetæpper i mange forskellige farver og mønstre. Om du bare ønsker nye farver eller helt ny stil i dit soveværelse, så har vi sengetæppet for enhver smag. Se vores lækre sengetæpper fra Cozy Room, Sika og Ib Laursen i flere størrelser.
Hvis du synes det kan være svært at finde lige det sengetæppe der passer til din størrelse seng, eller til farven på dine puder, så sidder vores kundeservice altid klar til at vejlede og hjælpe.

POPULÆRE PRODUKTER I "Sengetæpper"

Ingen bedst sælgende på dette tidspunkt

Viser 1 - 38 af 38 varer

Et sengetæppe tilføjer hygge og orden i dit soveværelse. Måske ønsker du at forny dine farver og skabe et nyt look. Í vores sortiment af sengetæpper er der lidt for enhver smag kombineret med modens strømninger og tendenser. Vi har de populære og meget anvendelige sengetæpper fra Ib Laursen, Zika Design og C´est Bon, i et utal af farver og forskellige størrelser. Velour er tidløst og moderne og tilføjer noget eksklusivt til dit soveværelse, se de flotte velour sengetæpper fra Nordal som kommer i den helt store 220x270 størrelse til dobbeltsengen. Til Dobbeltsengen har vi også de lækre vattæpper fra Ib Laursen i 240x240 i de smukke farver støvet blå, sandfarvet og grå/grøn. Vi har mange forskellige farver og designs.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.