Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Toppe & T-shirts

Der er 56 varer.

Toppe og T-shirts er et must i din garderobe, det er styles du bare må eje og sjældent kan få nok af. Vi har her i Moster’s Skur samlet alle vores T-shirts og toppe i en underkategori. Vi har toppe, både stramme og løse i forskellige farver og mønstre, samt basistoppe, som både kan bruges inde under en bluse, eller uden andet når det er varmt om sommeren. T-shirts finder du både i ensfarvede, med mønster samt enkelte print. T-shirten kan du bruge året rundt og er en god basis style i garderoben. Alle vores toppe og T-shirts er fra Saint Tropez og Costamani.

Viser 1 - 50 af 56 varer

Mangler du en basis T-shirt eller top til din garderobe? Toppen er uundværlig, da du kan bruge den året rundt, hvad enten det er under en bluse, skjorte, strik eller som en skøn sommer top på en varm sommerdag.

Du vil finde toppe i forskellige materialer som bomuld, viskose og polyester i flere farver og modeller. Vi har de helt klassiske enkle basis toppe fra Saint Tropez, vi har toppe med blonder og mønster fra Saint Tropez og Costamani, der er perfekte til ferie eller sommeren hjemme i Danmark. Med vores forskellige toppe har du mulighed for at vælge dit helt eget look, der passer lige netop til din stil.

I denne kategori vil du også finde vores T-shirts fra Saint Tropez og Costamani. Vi har T-shirts i flere forskellige farver, mønstre og modeller, så der er til enhver smag. Vi har de helt klassiske ensfarvede T-shirts, som du kan bruge under en cardigan eller til et par mønstrede bukser eller en nederdel. Vi har T-shirts i fine mønstre og udskæringer, som kan bruges året rundt. Skab dit helt eget personlige look med vores fine T-shirts og toppe, du kan mikse med alle vores andre styles, hvad enten det er sommer eller vinter, og om det skal være den afslappede, festlige eller mere stilrene stil.

Er du i tvivl om størrelser eller andet er du altid velkommen til at ringe på tlf. 27 470 475 eller skrive en mail til kundeservice@mostersskur.dk. Du er også meget velkommen forbi butikken, hvor du har mulighed for at prøve dine yndlings styles og vi kan hjælpe dig med at finde de rette størrelser.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.