Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Til køkkenet

Der er 37 varer.

Når julen er over os og vi pynter op i stuen så skal vi ikke glemme køkkenet:-) Vi har her samlet et lille udvalg af jule ting til dit køkken: vi har lækkert chokolade og gløgg som hører sig til julen, men vi har også flere tekstiler i julens farver. Røde håndklæder, karklude og grydelapper lader julen komme ind i dit køkken. Og viskestykker i julens farver - og nogle med julemotiver - fuldender looket. Se vores udvalg her og lad dig inspirere til at skabe julehygge i dit køkken - kom gerne forbi vores butik i Greve hvor vi altid er klar til at hjælpe:-)

Viser 1 - 37 af 37 varer

Når det er jul, så er det jul - overalt. Ikke kun i stuen, men så sandelig da også i køkkenet:-) Vi har flere ting som du kan bruge til jul i dit køkken. Viskestykker hænger gerne på en krog eller knage, så de er synlige for alle der kommer ud i køkkenet. Så hvorfor ikke vælge et viskestykke der siger JUL. Vi har flere forskellige viskestykker med røde og hvide striber - også karklude og håndklæder kan du få i julens røde farver. Og så er de alle af en rigtig god kvalitet, lavet af Ib Laursen. Både serien Altum og Mynte er repræsenteret. Og for at fuldende looket, så har vi da også røde grydelapper der er strikket og matcher de ovenstående tekstiler. Ligeledes fra Ib Laursen har vi lækre skærebræt, lavet af olieret akacietræ, med et hjerteformet hul øverst. Dette hjerte hører også jule looket til, og du kan bruge det til at servere mad på til julefrokosten:-)
Og vi kommer selvfølgelig ikke uden om alle de søde sager i julen:-) Vi har samlet et udvalg af de lækreste og skønneste chokolader fra Nicolas Vahé og Truffetes de France. De er en oplevelse du er nødt til at unde dig selv - de er simpelthen bare fantastiske. Forkæl dig selv og dine venner og familie i julen med chokoladerne - de er også den perfekte vært/værtindegave til ham eller hende der er vild med chokolade.
Fra Ib Laursen har vi den vidunderlige hvide gløgg ekstrakt af mærket Proviant. Bland den op med hvidvin, og / eller æblesaft, og den er klar til servering. Den er virkelig lækker og er en af vores bedst sælgende varer i julen. Du kan tilføje rosiner, mandler og hvad du ellers kan lide i din gløgg. Fra Proviant har vi også en dejlig julemarmelade med jordbær og hindbær, krydret med kanel og nelliker. Den smager skønt af jul og er perfekt til både æbleskiverne og morgenbordet.
Nicolas Vahé har lavet en gaveæske med 4 af deres produkter i, som er en adventskalender. Forkæl en du holder af - eller dig selv - med denne skønne adventskalender.
Har du brug for lidt inspiration, til at føre julen ind i dit køkken, så kom forbi vores butik i Greve, hvor vi altid er klar til at hjælpe. Du kan også ringe til os på 27 470 475 eller skrive til os på kundeservice@mostersskur.dk

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.