Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Håndklæder

Der er 22 varer.

Hos Moster's skur kan vi rigtig godt lide farver - hvad enten det er diskrete toner til dem der foretrækker et enkelt og stilrent look, eller til dem der mere er til friske eller kraftige farver, der kan være med til at live køkkenet op. Og der er helt sikkert en eller flere farver, der passer til netop dit køkken. Vores udvalg består af strikkede håndklæder fra Ib Laursens Mynte & ALTUM serie. Håndklæderne er lavet af 100% bomuld, hvilket gør at de tørrer hurtigt, og at de har en rigtig god sugeevne - og så er de fantastiske bløde. Kogevask dem et par gange, og du vil mærke effektiviteten. Og de holder farven, vask efter vask. 

POPULÆRE PRODUKTER I "Håndklæder"

Ingen bedst sælgende på dette tidspunkt

Viser 1 - 22 af 22 varer

Håndklæder er ikke bare et praktisk stykke stof, men også en vigtig del af indretningen i dit køkken. Håndklædet kan sige meget om din personlige stil og smag, og hos Moster's skur finder du i dette afsnit et bredt udvalg af håndklæder, primært beregnet til køkkenet. Vores håndklæder er nøje udvalgt for at sikre, at du får et både praktisk og elegant produkt til dit køkken. Vi tilbyder kollektioner fra Ib Laursens populære Mynte serie og ALTUM serie, der er designet med forskellige stile i tankerne. For eksempel Mynte kollektionen, der inkluderer håndklæder, karklude og grydelapper. Denne serie giver dig en mulighed for at skabe en samlet og stilfuld køkkenindretning med matchende farver. Vi har også ALTUM serien, der ligesom Mynte serien, også består af karklude i matchende farver. Både Mynte og ALTUM håndklæderne er perfekte i et moderne og minimalistisk køkken. Mynte håndklæderne er strikket af ensfarvet tråd og ALTUM er strikket med et miks af 2 farver. Begge håndklæder er rigtig fine.

Vores håndklæder er lavet af bomuldsmaterialer af høj kvalitet, som sikrer en lang holdbarhed og en super god absorptionsevne. Håndklæderne er ikke kun praktiske til køkkenet, men kan også være et dekorativt indslag med deres fine farver, ved f.eks. at hænge på en knage i køkkenet. Men de kan også hænge på en krog på badeværelset eller i haven, når du planter og har brug for at tørre jord af hænderne. De tilføjer et strejf af farve, hygge og stil. På vores hjemmeside kan du nemt og bekvemt købe vores håndklæder og de matchende tekstiler. Vi får løbende nye farver fra Ib Laursens kollektioner, der udkommer flere gange om året. Således kan du også skifte farverne ud og bruge de lyse farver om sommeren og i sommerhuset, de lidt mørkere farver om vinteren og de røde til jul:-) 

Se Mynte karklude HERog grydelapperHER, samt ALTUM karkludeHER. Bestil dem allerede i dag og få pakken leveret om 1-2 hverdage.

Har du spørgsmål til et håndklæde, eller leder du efter en bestemt farve som du ikke kan finde på vores hjemmeside, så kontakt os gerne og vi vil undersøge muligheden for at skaffe den. Du kan skrive til os på mail kundeservice@mostersskur.dk eller ringe til os på telefon 27 470 475. Du er også meget velkommen i vores butik i Greve hvor vi altid står klar til at hjælpe dig:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.