Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 10 % til dit næste køb

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vær opmærksom på at du kan kun tilmelde dig nyhedsbrevet én gang, allerede tilmeldte kan ikke benytte tilbudet

Vaser

Der er 116 varer.

Her finder du vaser i alle afskygninger, størrelser og farver. Vi har vaser fra leverandørerne Ib Laursen, Nordal, Bloomingville og House Doctor. Vi har de helt små vaser, til en enkelt lille blomst, der kan stå i vindueskarmen eller stå flere sammen på et opdækket bord. Vi har rigtig mange vaser, i en lidt større størrelse, som kan stå på en hylde eller på dit sofabord. Mange af dem, er i sig selv så dekorative, at de kan stå i reolen uden blomster i. Og så har vi selvfølgelig også et udvalg af store vaser - flot på et spisebord med en buket blomster i:-)

Viser 1 - 60 af 116 varer

Vi har i denne kategori samlet et stor udvalg af de flotteste vaser til dig. Vaser er med til at skabe en hyggelig atmosfære og pynter i rummet de står i. Og fyldt med blomster liver de endnu mere op. Vi har vaser i alle størrelser og mange designs fra leverandørerne Ib Laursen. House Doctor, Bloomingville og Nordal, som alle har deres egne stile. Både Bloomingville og Nordal er meget kreative når de designer deres vaser, og vaserne er ofte en meget dekorativ genstand der kan ændre udseendet i et rum. Begge har lavet deres egne udgaver af nøgne kvindekroppe, som samtidig er vaser, og som er blevet vældigt populære. Bloomingville bruger gerne stentøj og terrakotta, og fortsætter med at lave vaser med et ansigt på, og det gør de med stor succes. Disse vaser kan virkelig sætte sit præg i et rum.
Nordal bruger keramik som materiale til flere af deres vaser og har ofte et meget specielt og anderledes design, hvilket er med til at gøre deres vaser unikke. Som noget nyt er Nordal begyndt at lave vaser af aluminium som efterfølgende bliver malet hvidt - og disse vaser er udformet som små skulpturer og gir stor opmærksomhed i det rum de står i. Man kan faktisk sige at Nordals vaser ofte er et helt lille kunstværk:-) De bruger også glas, både nogle helt enkle glasvaser, men også de mere elegante med farve i glasset.
Også House Doctor har lavet flere vaser af glas, og vi er nødt til at nævne de helt store "ART DEKO" vaser, som er pragfulde og unikke mundblæste vaser, der er iøjefaldende med deres farve på den nederste del. Lad den være midtpunktet i din stue, på dit spisebord eller lad den live dit hjørne af rummet op. House Doctor laver også nogle flotte vaser med et antikt sølv look, der er rigtig fine på et spisebord.
Ib Laursen laver rigtig mange skønne vaser af glas, fra de helt små unika vaser med farve i glasset, til flasker i flere størrelser, til de store og super flotte ballonvaser i flere farver og størrelser. Og så er deres små mini vaser af keramik er altid et sikkert hit:-) Se dem i flere modeller og i en masse flotte farver.
Og når man nu skal have sig en ny vase, hvorfor så ikke købe nogle blomster som holder år efter år? Se vores store udvalg under kategorien evighedsblomster - mange kan slet ikke se at de ikke er ægte:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.