Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Tilgængelighed
Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Blazer & jakker

Der er 12 varer.

Velkommen til denne underkategori hvori vi har samlet et udvalg af jakker til dig. Du vil finde jakker fra Costamani og Saint Tropez, der hver har designet i deres egne stile. Vi kan tilbyde jakker af læder og denim og quiltet veste. Vestene er super gode at bruge i overgangen til og fra det kolde vejr, da de ikke har ærmer, men stadig holder kroppen varm. Vi har ind imellem også et par kimono her - dem kan du bruge som en tynd trøje/jakke med en t-shirt eller kjole indenunder. Kom forbi vores butik i Greve og prøv tøjet:-)

POPULÆRE PRODUKTER I "Blazer & jakker"

Viser 1 - 12 af 12 varer

Vi har her samlet en række skønne jakker og blazere fra henholdsvis Costamani og Saint Tropez. Vi kan tilbyde dig alt fra varme jakker, til lette og tynde blazere. Jakken er den del af dit look, og som man om vinteren bare ikke kan leve uden. Derfor har vi her samlet et par enkelte varme og dejlige jakker, så du ikke går rundt og fryser. Og vi har også et par overgangsjakker der er perfekte til forår og efterår.

Nogle gange vil du kunne finde en quiltet vest eller to her på siden, som er perfekte udover en striktrøje. I denne underkategori har vi kombineret forskellige jakker og blazere, så du har muligheden for at finde noget der passer til lige netop din stil. Er du til de farverige blazere, eller måske til de mere mørktonede farver, er du kommet til det helt rigtige sted. Blazeren er gennem de seneste år blevet super populær - ikke bare at bruge som jakke, men som en del af dit outfit så du kan bærer den hele dagen. Blazeren er med til at få dig til at se pæn, seriøs og sofistikeret ud. Hvis du spørger os, så er vi vilde med det:-)

Vi her i skuret elsker at kunne bruge en beklædningsgenstand til både hverdag såvel som til fester og finere brug. Og det giver vi dig her muligheden for at finde. Vi håber på at du finder den blazer eller jakke du lige nu står og mangler.

Vi får løbende nye kollektioner hjem og følger hele tiden modens trend. Så hold øje - om 2 uger er der måske lige den blazer du leder efter:-) Du er velkommen til at komme hed i vores butik i Greve hvor du kan se og prøve tøjet. Og vi står altid klar til at hjælpe med størrelser, farver. kombinationer mm. Hvis ikke du har mulighed for det, kan du altid ringe til os hvis du har brug for vejledning, på telefon 27 470 475 eller skrive til kundeservice@mostersskur.dk

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.