Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 10 % til dit næste køb

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vær opmærksom på at du kan kun tilmelde dig nyhedsbrevet én gang, allerede tilmeldte kan ikke benytte tilbudet

Information

Filter by:

Betingelse
Klips "Office" sort mat design, 85 mm - House Doctor
Maileg - Sovepose t/ mus
Balje / Tønde m/ hank - Ib Laursen
Håndklædeclips læder - Meraki
Hurricane bambus m/ glasindsats - Ib Laursen
Metalskilt - Ib Laursen "Princess" eller "Prince"
Glasæske m/ mønster og messing finish - Bloomingville
Lysbakke / Bakke store - Antik finish - House Doctor
Lysbakke / Bakke store - Messing finish - House Doctor
Magnet - Ib Laursen "It´s a girl - boy"
Påskeæg m/ mønster i metal - Ib Laursen Lille
Påskeæg m/ mønster i metal - Ib Laursen Stor
Notesbog stor m/ mønster - Ib Laursen
Kurv i Bambus - Ib Laursen Lille el. Stor
Magnet - Ib Laursen "Happy Birthday"
Invitationskort m/ guld tekst - Monograph by House Doctor
Gavekort m/ konvolut & guld tekst - Monograph by House Doctor
Opbevarings Æske i blågrøn ruskind - House Doctor "Suede"
Opbevarings Æsker i Mørkeblå fløjl - House Doctor "Corduroy"
Julekort m/ kuvert og guld tekst - Monograph by House Doctor
Vase blå m/ sildebensmønster - Bloomingville
Kurve i bambusflet m/ hank - Ib Laursen - Vælg ml. 3 størrelser
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Boligen

Boligen

Der er 2552 varer.

Vi har i kategorien bolig samlet alt hvad hjertet kan begære til dit hjem. Du vil kunne finde alt til badeværelset, soveværelset, stuen, entreen og børneværelset - her under finder du blandt andet alle vores søde mus, kaniner og legetøj fra Maileg.
Vi har de helt store reoler til stuen eller kontoret, til de mindre vægskabe af glas. Alle slags lamper og hylder finder du også her. Vi har også et stort udvalg af kurve og kasser, der kan bruges til opbevaring, og en masse tekstiler i form af gulvtæpper og dørmåtter, vattæpper, sengetæpper og pudebetræk.

POPULÆRE PRODUKTER I "Boligen"

Viser 1 - 60 af 2552 varer

Mangler du ideer og inspiration til din boligindretning eller er det blevet tid til at opdatere dit soveværelse? Tid til at få nye farver i sofaen eller vil du blot tilføje lidt mere hygge og personlighed i dit hjem? Så håber vi at du vil finde stor glæde i at dykke ned i vores univers af boligtilbehør og ideer til indretning. Her kan du gå på opdagelse i alverdens ting og sager, noget til væggen eller loftet, noget blødt og varmt, noget med lys - levende eller elektrisk, noget som er praktisk eller noget som bare skal stå til pynt - stort som småt, og lidt af hvert. Denne kategori indeholder også alt fra spejle og rammer, fade og lysbakker til glasæsker, knager, lanterner og vaser. Hvis du søger noget blødt til hjemmet, så har vi et stort udvalg af plaider, vattæpper og pudebetræk i alverdens farver og stilarter. Se også vores store udvalg af skilte og magneter, - sig meget med få ord.
Se også vores udvalg af antik og UNIKA produkter hvor to varer aldrig er ens - denne rustikke stil har vundet indpas i rigtig mange hjem, og med god grund! Fra Ib Laursen har vi flere møbler og rigtig mange kasser af genbrugstræ som har et unikt look. Kombiner dem med alle vores flotte lanterner - dem har vi i alle størrelser og udformninger, og har man pladsen, er de helt store lanterner fantastiske at have stående på terrassen. Og vi kan også hjælpe med flotte bloklys til at have stående inde i lanternerne.
Hvad med din gaveindpakning - tænker du nogle gange på at gøre den lidt mere interessant? Så har vi også et afsnit der kan hjælpe dig med det - en masse flot gavepapir og bånd, men også sødt pakkepynt.
Vi kan også hjælpe med inspiration til at indrette dit badeværelse. Vi har et udvalg af små hylder, lamper og sæbedispensere, men også udvalgte duftpinde og sæber, som alle har en flot emballage der gør dem fine at have stående fremme. Leder du efter håndklæder eller en ny toilettaske? - så kan vi også hjælpe dig med det:-)
Har du spørgsmål til varerne, eller er der en vare du ikke kan finde på vores hjemmeside, så kontakt os på mail: kundeservice@mostersskur.dk eller på telefon: 27 470 475. Du er også meget velkommen i vores butik i Greve hvor vi altid står klar til at hjælpe dig.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.