Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Tilgængelighed
Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Vinglas

Der er 18 varer.

Vi hos Moster's skur er vilde med vinglas, især dem der skiller dig ud fra de klassiske vinglas af klar glas. Der må gerne være lidt farve i og en fed struktur i glasset, så det er en fornøjelse hver gang du drikker vin af det:-) Du vil finde vinglas med farve fra Ib Laursen og mundblæste glas med en flot rustik struktur og farver fra Nordal. Ligeledes designer Nordal de flotteste vin, drink og champagne i skønne farver og farvekombinationer. House Doctor laver Vintage glas i et anderledes designs og med mønster i glasset. Se dem alle sammen lige her:-)

Viser 1 - 18 af 18 varer

At vælge et vinglas kan være en helt videnskab - især hvis du er vinkender. Alle vinglas er kendetegnet ved at have en stilk, og stilken fungerer som glassets håndtag. Du undgår fedtfingre på glasset, og da din hånd afgiver varme, vil vinen ikke blive påvirket af dette - og når man holder på stilken er det nemmere at nyde vinens duft og farve. Det rigtige glas til den rigtige vin kan være affgørende for vinoplevelsen - også selvom at man ikke er vinkender, smager det bare bedre af et fint glas:-)
Nogle gange kan vinglas være mindre kunststykker og kan stå fremme i et vitrine- eller glas skab i stuen eller i køkkenet. Men vi har også rigtig mange flotte vinglas der kan bruges både til hverdag og til fint brug. Fra Ib Laursen har vi flotte mundblæste vinglas i forskellige farver, og fra Nordal har vi lækre designede vinglas der er lidt mere eksklusive. Du kan med alle disse glas lave en skøn bordopdækning - og husk, vandglas skal altid være med på bordet, så man kan skylle efter. Se vores vandglas der passer til vores vinglas.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.