Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vores udvalg af varer fra House Doctor

House Doctor designer kreative & dekorative ting til din bolig, og adskiller sig fra andre i deres måde at kombinere det elegante med det rå, og ved at bruge mange forskellige materialer. De 3 søskende, som stiftede det danske House Doctor, rejser meget og finder inspiration til deres produkter fra hele verden.

De laver alt lige fra glas & skærebræt til køkkenet, fint julepynt & gavepapir, skjulere, vaser & lysestager, skønne boligtekstiler, og ikke mindst, de flotteste lamper. Knager & vandkander designer de også, ligesom spejle, hylder & kurve, i mange størrelser og til ethvert formål. Se alle deres produkter og lad dig inspirere:-)

Viser 1 - 50 af 372 varer

Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder mange House Doctors skønne produkter. House Doctor har fundet vej til mange af de danske hjem, men også internationalt har de slået sig fast. House Doctor blev dannet i Danmark 2001 af 3 søskende, der bestræber sig på konstant at fornye sig samt at følge tidens trend, og derved bringe deres enkle og autentisk look ind i de danske boliger.


Og House Doctor favner bredt og designer produkter i mange kategorier. Til køkkenet vil du finde opbevaringsglas, flotte vin- & vandglas, lækre stofservietter & flotte papirservietter, samt karklude & viskestykker - og ikke mindst deres populære stentøjs serier Lake & Rustic, der begge består af tallerkener, skåle & krus, i ujævne & rustikke, men super flotte, designs.


Til badeværelset har de en serie der hedder Bath der består af kurve til badet der har et meget eksklusivt udseende. De fås i flere størrelser og farver. I samme serie kan du også få knager til håndklæderne, og i deres nyeste serie Pati, kan du finde knager & små knagerækker med det fineste rustikke look.


House Doctor laver også boligtekstiler i form af pudebetræk hvor deres designs kan give din sofa et helt nyt look. 


Gulvtæpper, løbere & måtter, der kan tilføre varme & en hyggelig stemning, finder du også blandt deres mange produkter, og de er lavet af slidstærke materialer i en rigtig god kvalitet. De fås i mange forskellige modeller & farver, og der er tæpper der kan bruges i alle boligens rum.


Til kontoret, eller til børneværelset, har de lavet fine æsker med låg til opbevaring af småting. De fås i flere størrelser og er meget kulørte:-) Og til opbevaring af større ting finder du et stort udvalg af deres skønne kurve. Især kurvene af vandhyacint er utrolig smukke at have stående fremme - de fås i mange størrelser, med & uden låg, til væggen & til servietterne, til bestik & brødkurve, samt kurve til toiletpapir & vasketøjskurve.


Til julen designer de lækkert gavepapir, til & fra kort, samt julepynt & kalenderlys. Og så kommer vi ikke udenom deres skønne vaser, skjulere & lysestager. Deres designs er ofte meget rå og perfekte at mikse med, og bryde med, de rene linjer. Men de kan også lave dem i varme farver & tidsløst designs. Ikke mindst når vi taler om deres fyrfadsstager der bare er super flotte.


Du finder også hylder, spejle samt greb og meget meget mere.Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.