Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Liste over varer fra producent House Doctor

House Doctor blev dannet af 3 danske søskende i 2001, der elsker Skandinavisk designs og den nordiske stil, og det går igen i alle deres designs, hvad enten det er krus, kopper & skåle til køkkenet eller boligtekstiler som pudebetræk, måtter og gulvtæpper. Og især pynte ting til din bolig, som vaser, skjulere og stager, er de helt fantastiske til at designe. Produkterne er både kreative og inspirerende, hvilket kommer til udtryk i deres produkter. Til jul er de skarpe på julekugler og super fint julepynt til både juletræet, vinduet og juledekorationen. 

House Doctor blev dannet i Danmark af 3 søskende tilbage i 2001, og er i dag et udbredt mærke, både nationalt og internationalt.
De bestræber sig på at designe efter de Skandinaviske og nordiske stilarter, og følger modens og tidens trends. Og samtidig har de meget fokus på kvalitet og søger hele tiden for måder at forny sig på. Deres vision er at inspirere og hjælpe med at give kundernes deres helt eget særlige præg i hjemmet, og gøre indretningen personlig med lidt kant:-) De søger selv inspiration til deres kollektioner fra deres mange rejser rundt i hele verden. Især den hyggelige atmosfære, og samtidig med et dekorativt touch, kommer til udtryk i deres mange produkter, og den del er meget vigtig for dem.
Deres pudebetræk af lækkert stof, og altid i en god kvalitet, har ofte rolige farver der passer ind i de fleste hjem.
Og så kan de virkelig noget med gulvtæpper. Vi har flere forskellige måtter og tæpper i de skønneste designs. Især løbere har de specialiseret sig i. Deres tæpper og måtter er meget enkle og i rolige farver der passer til ethvert hjem. Og så er de alle lavet af slidstærke materialer og derfor i en rigtig god kvalitet. Løberne fås i flere størrelser så der er nogle både til den lille entre og det store køkken eller stue.
Også i køkkenet er de med fremme og vi har flere serier bestående af tallerkener, skåle og kopper, samt opbevaringsglas, i lækre designs.
Men når vi kommer til vaser, skjulere og stager er de helt unikke. Deres vaser og skjulere, der ofte er meget dekorative og lidt skæve, og er bare super flotte at have stående fremme. De har vaser af glas, men de kendetegner sig også ved at lege med andre materialer som f. eks. aluminium der gir helt helt andet look. Også materialet cement har de brugt til nogle af deres urtepotteskjulere.
Men bedst af alt er deres fantastiske flotte fyrfadsstager. De bliver lavet med flere farver der gir det skønneste lys i gasset når det er mørkt og fyrfadslyset tændes. De leger rigtig meget med farvespillet og i mange forskellige udformninger og størrelser. Du finder simpelthen ikke bedre fyrfadsstager - der er flere forskellige designs og dermed fyrfadsstager til ethvert hjem - og miks dem gerne:-) De er bare super hyggelige og flotte. Og den populære Anit stage, af messingbelagt metal, er en gammel klassikker som bare går igen og igen:-)

Mere
Viser 1 - 60 af 443 varer
Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.