Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Tilgængelighed
Fabrikanten
Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Maileg nisser

Der er 58 varer.

Hos Moster's skur kan du finde de verdenskendte og meget populære nisser fra det danske Maileg. Vi har selvfølgelig et kæmpe stort udvalg af disse skønne nisser, både de stående figurer: Petit Noël, Noilly Noël & Grand Noël og dem af stof: kravlenisser, mini, medium, maxi & mega,, samt de søde julemus. Mailegs design rammer plet i danskernes hjerter og de pynter i ethvert hjem. Og de kan bruges overalt: lad dem stå på en kommode eller en hylde, og lad stof nisserne sidde i sofaen - de er bare super søde uanset hvor du placerer dem:-) Se også afsnittet Maileg julepynt - her finder du b. la. deres fantastiske stof & metal ornamenter.

POPULÆRE PRODUKTER I "Maileg nisser"

Viser 1 - 50 af 58 varer

Verdenskendte nisser

Hos Moster's skur har vi et stort udvalg af alle de populære Maileg nisser, der er eftertragtet i hele verden. Det danske firma Maileg har, med deres skønne design af både nisser, mus og kaniner, slået igennem internationalt grundet deres kreative ideer til et Maileg univers. Og ikke kun til børn - der er mange samlere, der blot venter på, at Maileg hvert år vil offentliggøre deres julenisser. Der kommer nye nisser hver jul, men også flere reproduktioner af populære nisser fra tidligere år. Og efterspørgslen er stor! Deres små statuetter, lavet af polyresin, laves i 3 størrelser: den lille Petit Noël, mellem størrelsen Noilly Noël og den store Grand Noël. Maileg har også lavet en serie af små nisser der hedder Hygge Nis, der ligeledes er små statuetter.

Nisser af stof

Af stof designer Maileg de skønneste nisser: Der er de helt små kravlenisser med magneter i hænderne som du kan sætte på køleskabet eller lade dem holde hinanden i hånden ned fra en hylde eller gren. Så er der de små mini nisser, der kan sidde overalt lige fra vindueskarmen, kommoden eller børneværelset. Nisserne medium & maxi er større og kan derfor sættes på en hylde eller på en bænk. Mega er den største, og er over 1 meter høj. Den er perfekt i sofa og lænestol. (Fra 2023 hedder disse nisser nr. 1-6) Maileg har også designet nisser og julemænd som kalender, med plads til 24 gaver, og advent, som har plads til 4 gaver. Alle med en krog i ryggen så de kan hænge f. eks. på døren til dit barns værelse eller en dør i stuen.

Mere jul

Men Maileg laver meget mere jul end kun disse nævnte nisser: de sødeste små elfe i tændstikæsker (der fungerer som elfens seng) både pige elf og drenge elf, og deres søde storesøster mus og storebror mus fås selvfølgelig også i en juleversion. Og der er flere julemus i forskellige størrelser at vælge mellem. Og så har vi naturligvis også de fine rådyr med fint gevir samt de skønneste julegrise - begge dele kan bruges som legetøj hele året rundt. Du finder dem alle sammen i dette afsnit med Maileg nisser.

Julepynt

Under afsnittet Maileg julepynt finder du deres eftertragtede stof & metal ornamenter, stager og meget mere julepynt...

Maileg legetøj

Vil du se mere til Mailegs kendte produkter har vi lavet en direkte genvej til dig her:Maileg legetøjMaileg kaniner og Maileg mus.

Har du forespørgsel på en nisse du ikke kan finde, eller blot andre spørgsmål vedr. Maileg jul, så kontakt os gerne. Du kan ringe på nr. 27 470 475 eller skrive til os via mail: kundeservice@mostersskur.dk. Og du er mere end velkommen til at komme forbi vores butik i Greve hvor alle nisserne er udstillet:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.