Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Fabrikanten
Betingelse
Nisse Maxi - Maileg - Louise el. Lukas
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Maileg nisser

Der er 49 varer.

Hos Moster's skur kan du finde de meget populære nisser fra det danske Maileg. Vi har selvfølgelig et kæmpe stort udvalg af disse skønne nisser, både de stående og dem af stof, samt de søde julemus. Mailegs design rammer plet i danskernes hjerter og de pynter i ethvert hjem. Og de kan bruges overalt: lad dem stå på en kommode eller en hylde, eller lad stof nisserne sidde i sofaen - de er bare super søde uanset hvor du placerer dem:-) Kom forbi vores butik i Greve og se alle de fine Maileg nisser.

Viser 1 - 49 af 49 varer

Hos Moster's skur har vi et stort udvalg af alle de populære Maileg nisser der er eftertragtet i hele verden. Det danske firma Maileg, har med deres skønne design af både nisser, mus og kaniner, slået igennem internationalt grundet deres skønne designs og deres kreative ideer til et Maileg univers. Og ikke kun til børn - der er mange samlere der blot venter på at Maileg hvert år vil offentliggøre deres julenisser. Der kommer nye nisser hver jul, men også flere reproduktioner af populære nisser fra tidligere år. Og efterspørgslen er stor! Deres små statuetter, lavet af polyresin, laves i 3 størrelser: den lille Petit Noël, mellem størrelsen Noilly Noël og den store Grand Noël. Maileg har også lavet en serie af små nisser der hedder Hygge Nis, der ligeledes er små statuetter.

Af stofnisser designer Maileg de skønneste nisser i størrelserne Mega, der er de helt store nisser, Maxi der er nummeret mindre, og de små Mini nisser. Og så laver de også kravlenisser, der er lidt mindre end Mini nisserne, og som har magneter i begge hænder og fødder. Magneterne er super smarte og du kan lade nisserne kravle på dit køleskab, eller sætte flere kravlenisser sammen, og lade dem hænge - eller kravle:-) - ned fra en hylde eller i et vindue. De helt store Mega nisser laves også som en advent julemand og en kalender julemand, begge to fantastiske flotte. Maileg laver også mindre julemænd samt julemandens kone - og hun er super sød:-) Alle de store nisser er perfekte i sofaen eller lænestolen.

Men Maileg laver meget mere jul end kun disse nævnte nisser: de sødeste små elfe i tændstikæsker (der fungerer som elfens seng) både pige elf og drenge elf, og deres søde storesøster mus og storebror mus fås selvfølgelig også i en juleversion. Og der er flere julemus i forskellige størrelser at vælge mellem. Du finder dem alle i dette afsnit med Maileg nisser.

Har du forespørgsel på en nisse du ikke kan finde, eller blot andre spørgsmål vedr. Maileg jul, så kontakt os gerne. Du kan ringe på tlf. nr. 27 470 475 eller skrive til os via mail: kundeservice@mostersskur.dk. Og du er mere end velkommen til at komme forbi vores butik i Greve hvor alle nisserne er udstillet:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.