Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Salt- & peberkværn

Der er 27 varer.

 En fin borddækning bliver kun pænere af et skønt sæt salt og peberkværne, og så er det selvfølgelig også praktisk at have dem lige ved hånden. I den sammenhæng, er det umuligt at komme udenom de smukke salt og peberkværne sæt fra Ib Laursen. Et enkelt og klassisk sæt lige til at sætte på bordet. Vi har også de elegante af træ & marmor, samt de sjove og skæve med ansigter på. Du finder også strøer til salt & peber, samt flere saltskåle

Viser 1 - 27 af 27 varer

Pift dit køkken op med vores brede udvalg af salt- og peberkværne. Vi har alt, hvad du behøver for at gøre din madlavning mere stilfuld og unik. Vores udvalg inkluderer de populære salt- og peberkværne sæt fra Ib Laursen i en række forskellige farver. Kværnen indeni er lavet af porcelæn, hvilket bevarer dens skarphed og gør den slidstærk, og så er de ikke kun til brug i køkkenet, de er også super fine på et opdækket spisebord, både til hverdag og når du får gæster.

Vores udvalg består også af elegante salt- og peberkværne, der er lavet af gummitræ fra Bloomingville, som fremhæver den naturlige skønhed af træets årer. De fås i både lyst og mørkt træ og tilfører hygge og luksus på samme tid. Disse kværne er både smukke og holdbare, og vil holde i mange år fremover og er det perfekte valg til den sofistikerede madelsker. Ib Laursen har også høje peberkværne i et meget enkelt og klassisk design som passer ind i stort set alle køkkener.

For noget lidt sjovt og unikt, har vi også salt- & peberstrøer med ansigter, der vil bringe et smil på dine læber hver gang du bruger dem. De er små og fylder i meget på bordet, men liver op med sit utraditionelle udseende. Og så er de en humoristisk og perfekt gaveide.

Vi har også andre strøer fra både Ib Laursen, Nordal og Blommingville lavet af både marmor, glas og stentøj.

Du finder også et udvalg af saltkar, blandt andet nogle der er lavet af naturlig marmor. Disse smukke små skåle er en yderligere stilfuld og elegant tilføjelse til dit køkken og er perfekte til alle former for krydderier. Fra Ib Laursen har vi en fin saltskål lavet af sort sten som tilfører køkkenet et rustikt look og samtidig en elegance. Den klassiske lille skål af de skønne olieret akacietræ har vi selvfølgelig også - ligeledes fra Ib Laursen.

Vi synes selv at vores sortiment af salt- og peberkværne, strøer og saltkar, består af et udvalg der rummer noget til enhver smag og stil, og du finder helt sikkert noget, der passer til dit køkken. Vi bestræber os på at tilbyde dig de bedste kvalitetsprodukter, og vores udvalg af salt- og peberkværne er ingen undtagelse. Vores produkter er designet til at give dig den bedste madlavning- og spiseoplevelse.

Kom forbi vores butik i Greve og se alle de skønne produkter. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det rette til dit køkken:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.