Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Kasser, æsker & bokse

Der er 38 varer.

Her hos Moster`s skur er vi vilde med flotte opbevaringsløsninger og vi har derfor samlet et udvalg til dig her. Du finder alle de populære og fede trækasser af UNIKA træ fra Ib Laursen, i mange størrelser og udformninger. De er fantastiske flotte at bruge som opbevaring. Vi har også zinkkasser, ligeledes fra Ib Laursen, og så vil du også finde de fineste æsker i flotte farver og mønstre. Bambus æsker, der er også blevet meget populære, kan du selvfølgelig også finde her hos os:-) Fra Nordal har vi de super flotte sorte vægkasser lavet af metal - se det hele lige her

Viser 1 - 38 af 38 varer

Vi elsker den flotte retro indretning her hos Moster’s skur, og hvad er federe end gamle kasser til at opbevare alle dine gamle ting og sager i. De er flotte og dekorative at have stående, og så er de tilmed yderst charmerende. De gamle kasser kan eksempelvis bruges i stuen med ting og sager i. En anden god ide kunne være at bruge en af vores gamle retro kasser til at opbevare dine gamle magasiner, bøger eller måske endda din gamle LP samling. Det ville stå rigtigt godt sammen som et dekorativt element i din stue - og sikkert ofte give anledning til en herlig snak om de ”gode gamle dage”.
Hvad enten du er til kasser og æsker i træ- eller stål look, rent træ, stof eller gamle kasser hvor materialer som eksempelvis glas og metal kombineres, så håber vi, at du vil finde lige det du leder efter her på siden. Du finder alt fra den gamle æblekasser til trækasser og zinkbaljer. Du finder dine kasser og beholdere her hos Moster’s Skur og indret dit eget hjem med personlighed i alle former og materialer. Hvis du er landet her på vores hjemmeside, fordi at du er ved at finde nye ting at dekorere dit hjem med, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.