Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 10 % til dit næste køb

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vær opmærksom på at du kan kun tilmelde dig nyhedsbrevet én gang, allerede tilmeldte kan ikke benytte tilbudet

Skærebræt

Der er 26 varer.

Et godt skærebræt er vigtigt at have i et køkken. Hos Moster`s skur er vores skærebræt både praktiske og flotte at have stående fremme, eller servere din mad på, som anrettet fad. Nicolas Vahé laver nogle smukke skærebræt/serveringsbræt i forskellige former og størrelser i det smukkeste akacietræ. Ib Laursen laver også forskellige skønne skærebrætter i akacietræ, de fås i firkantet, runde og aflange med eller uden mulighed for ophæng.
Derudover for en mere rå men elegant stil, har vi brætter i sort sten som er super flotte at servere din mad på.

POPULÆRE PRODUKTER I "Skærebræt"

Viser 1 - 26 af 26 varer

I denne underkategori har vi samlet vores udvalg af skærebræt og tapasbræt. Vi har dem i akacietræ, oliventræ og i sort sten, og i mange størrelser, fra Ib Lausen og fra mærket NICOLAS VAHÉ. Et godt og solidt skærebræt er jo uundværligt i et køkken - ja, faktisk er et ikke nok - man har behov for flere i forskellige størrelser. Vi har både de traditionelle med kanter, og vi har de smukke med ujævne kanter der giver et helt unikt udseende. Vi har dem med riller, runde og aflange, og de helt små der kan bruges til at smøre madder på. Udover deres funktion som et skærebræt, er mange af dem rigtig gode til at lave en flot anretning af mad på - prøv det, og server manden på bordet direkte fra et skærebræt - ligesom man gør med et tapasbræt.
Hvis du vedligeholder dit skærebræt med en gang madolie ind i mellem, så kan du undgå at træet flækker og at det derfor holde i mange år.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.