Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Plaider

Der er 60 varer.

Plaider er uundværlige i ethvert hjem, og i denne kategori har du muligheden for at finde den plaid der passer lige netop til dig og dit hjem. De fås i mange farver og mønstre, og er med til at skabe atmosfære i hjemmet. Til denne fantastiske pris, er der råd til at have flere plaider at skifte med, alt efter stemning og årstid - så gå på opdagelse i vores store univers af plaider. Du får meget kvalitet for prisen. Disse plaider kan bruges til mange formål - forny sofaen, tages med ned til bålpladsen, på stranden og mange andre steder. De er nemme at have med under armen, og kan let vaskes i vaskemaskinen på 30 grader. De er perfekte til at krybe under i sofaen med en god bog, eller til en lun sommeraften på altanen. Kort sagt, kan de ikke undværes.

Viser 51 - 60 af 60 varer

Disse plaider er primært fra Ib Laursen og Bloomingville, og langt de fleste plaider er lavet af genanvendt bomuld. Grunden til at vi har navngivet dem "billige plaider" er simpelthen fordi at plaiderne har en helt vidunderlig pris, samtidig med at kvaliteten er i orden. Du får en lækker plaid, som du kan bruge på en sommeraften på terrassen, i sofaen eller i lænestolen, på stranden som badehåndklæde, til den friske morgen bader i havet, eller som en simpel dug på havebordet eller til picnic turen. Med andre ord kommer du for få kroner utroligt langt. Vores efterhånden brede udvalg i disse plaider gør, at du kan finde en plaid til dig som elsker retro, den stilrene og minimalistiske stil, samt sommerhus stilen, den romantiske og gamle stil; så de smukke plaider rammer alle. Vi anbefaler for dem alle at vaske dem, da der kan være fnuller når de bliver pakket ud, dog anbefaler vi kun at vaske ved 30 grader (de vil krybe lidt når de bliver vasket). Plaiderne er absolut ikke noget du vil fortryde.
Plaiderne kan også bruges som en gaveide, og vi pakker gerne plaiden ind for dig. Har du yderligere spørgsmål, sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig - vi leverer indenfor 1-2 hverdage og der er altid 14 dages returret.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.