Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Betingelse
Håndklædeclips læder - Meraki
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Knager

Der er 67 varer.

Vi er vilde med knager og synes at det er en fantastisk måde at skabe orden i alle hjemmets rum, men i særdeleshed på badeværelset til ophæng af håndklæder, vaskeposer, badekåbe, børster og meget andet. House Doctor er altid garant for lækkert design og kvalitet. Her finder du et bredt udvalg af knager til badeværelset, som passer til lige den stil du ønsker. Hvad end du søger en enkelt knage, dobbeltknage eller messingknage, så har vi det du søger her. Se også de smarte S-kroge fra både House Doctor, Nordal og Ib Laursen eller udvalget af knagerækker samt greb og kroge på vores hjemmeside.

Viser 51 - 67 af 67 varer

Knager til enhver anledning

Knager er uundværlige i vores dagligdag, og hos Moster's Skur har vi sammensat et omfattende udvalg af knager, der passer til ethvert formål og smag. Lige fra køkkenet, entreen til soveværelset og alle steder imellem, er der en knage til at opfylde dine behov for opbevaring og organisering.

Mangfoldige stilarter og materiale 

Hvis du søger efter en knage i messing, har vi smukke og elegante valgmuligheder, der tilføjer et strejf af luksus til dit hjem. Til entréen har vi knager, der ikke kun er praktiske til opbevaring af overtøj og tasker, men som også tilføjer en stilfuld velkomst til dine gæster.

Hvis du foretrækker en sort knage, tilbyder vi både klassiske og moderne designs, der passer til forskellige indretningsstilarter. Vores knager til døre er lette at montere og giver dig ekstra opbevaringsmuligheder uden at skulle bore i væggen.

For en mere lys og luftig æstetik har vi også knager i hvid, der passer perfekt til lyse og minimalistiske interiører. Endelig tilbyder vi også en række metal knager i forskellige former og størrelser, der kan bruges i alle rum i dit hjem. Uanset hvilken type knage du leder efter, har vi de perfekte muligheder til at opfylde dine behov for både funktion og stil.

Køkkenknager 

I køkkenet bruger vi knager til at hænge viskestykker, forklæder, grydelapper og små kurve med poselukkere eller andre småting. Vi tilbyder et bredt udvalg af klassiske køkkenknager i forskellige størrelser og former, samt dobbelte knager, der kan bruges i enhver rumindretning.

Metal knager med rustikt look

Vi præsenterer metal knager fra både Ib Laursen og House Doctor, der tilføjer et råt og unikt udseende til dine vægge. Disse knager er enkle i designet, men rustikke og smukke at mikse med andre stilarter i dit hjem.

Dekorative søm-knager

House Doctor har skabt dekorative søm-knager i sort, der tilføjer en unik og dekorativ touch til din væg. Derudover tilbyder de også smarte dobbelte knager, der nemt kan hænges over dørkanten og flyttes efter behov.

Tidløse Brørup knager og keramik knager

Ib Laursen præsenterer de populære Brørup knager med et tidløst design, der harmonerer med enhver indretning. De fås i flere farver. Derudover tilbyder Ib Laursen også keramikknager med en hyggelig charme.

S-kroge som knage alternativ 

I denne underkategori finder du et bredt udvalg af S-kroge i forskellige størrelser, tykkelser og farver fra Ib Laursen, Nordal og House Doctor. Disse S-kroge er en nem og økonomisk alternativ løsning til traditionelle knager og kan hænges op næsten overalt.

Kontakt os for spørgsmål og vejledning

Hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning, er du velkommen til at kontakte os via e-mail påkundeservice@mostersskur.dk eller telefonisk på 27 470 475. Du kan også besøge vores butik i Greve for at se vores udvalg i personligt.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.