Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Tilgængelighed
Fabrikanten
Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Halskæder

Der er 15 varer.

Halskæderne fra Friihof & Siig, er blandt os i Moster's Skur, og blandt vores kunder, det helt store hit. Med priser fra kun kr. 150,- for dansk design og håndlavede smykker her i Danmark, er det priser alle kan være med på.
Friihof & Siig halskædernes kerne er lavet af messing, belagt med 16 karat guld eller Rhodium. Rhodium er et ædelmetal der har udseende som sølv. Fordelen ved rhodium er, at det ikke anløber, og derved beskytter det underliggende metal.

Viser 1 - 15 af 15 varer

En halskæde er et smykke der hænger rundt om halsen og kan være helt kort, gå ned til eller over brystet, og halskæden tiltrækker opmærksomhed når du står overfor, eller fører samtaler med andre mennesker. Derfor er en halskæde en vigtig accessories da det oftest er den andre lægger mærke til når de ser på dig. Her i skuret har vi et udvalg både korte og lange halskæder og vi har halskæder til enhver smag. Alle vores halskæder fra FRIIHOF + SIIG er lavet af en kerne af messing og belagt med enten 16 karat guld eller af rhodium (der ligner sølv). Vores sortiment kan byde på de enkle modeller, tykke og tynde, dem med et lille perle vedhæng, samt dem med et lidt større vedhæng. En halskæde er god til at bidrage med noget finesse til dit outfit, især hvis du vil tilføre lidt liv til din gamle kjole eller bluse.

Du kan komme forbi vores butik i Greve hvor du kan se hele udvalget og prøve halskæderne foran et spejl. Vi står altid klar til at hjælpe. Bor du ikke lige i nærheden kan du ringe til os på telefon 27 470 475 eller skrive til os på kundeservice@mostersskur.dk

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.