Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Lanterne & lygte

Der er 26 varer.

Lys op i den mørke tid med en af vores lanterner eller lygter, der passer perfekt til julemåneden og gir SÅ meget julehygge. Hos Moster's Skur finder du et udvalg der rummer alt fra små stemningsfulde mini lanterner til et fyrfadslys, til fine lygter med messingfinish, og de store lanterner du kan have stående ude på terrassen med et stort bloklys i. Hvis du vil have et alternativ til de klassiske bloklys, så anbefaler vi at du bruger en lyskæde - det ser super godt ud når lanternen bliver lyst op af en masse små pærer:-)

Viser 1 - 26 af 26 varer

Julehygge med levende lys

Der er bare ikke noget bedre end at tænde en masse lys når mørket falder på, og det er en tradition at tænde mange lys i julemåneden - alt bliver bare så meget hyggeligere. Vi har samlet et udvalg af lanterner som egner sig særlig godt til julen og som smukt reflekterer flammens blafrende bevægelser gennem glasset.

Lanterner

Vi vil guide dig igennem vores udvalg af lanterner så du kan blive inspireret. Vi har b. la. flere forskellige af de helt små min lanterner. Den kan du hænge i en krog på altanen, stille dem rundt omkring på terrassen, eller bruge dem indenfor på en kommode eller som en del af dit opdækkede julebord. De passer til et fyrfadslys og er en anderledes, men super flot, belysning på spisebordet, når familien samles om spisebordet til aftensmad eller når du får gæster. Prøv det - det spreder mega meget julehygge:-) Og så har vi et udvalg af lidt større og de helt store lanterner, både med skrå sider, firkantede og aflange. Med en rå mørk metal finish eller en rigtig hyggelig rustik messingfinish. De er perfekte at have stående udenfor med et bloklys i. De kan hænge på en krog eller lanterneholder, stå ved havedøren, eller byde gæster og familie velkommen ude foran hoveddøren - mulighederne er mange. Vi har også nogle lanterner med indsats til et fyrfadslys, der har et anderledes udseende end de normale lanterner. Se er runde og smalle og har en top med sølv- eller messingfinish.

Lygter

Er du ikke helt til de lidt rå lanterner, har vi et udvalg af lygter af metal med en skøn messingfinish og udstansede hjerter. De er så fine, når du tænder et fyrfadslys eller et lille bloklys deri. Lyset spreder sig og giver en masse julehygge. De er mere elegante end de klassiske lanterner og egner sig kun til indendørs brug - på sofa- eller sidebordet, på kommoden eller en hylde. De er fantastiske at anvende som dekorativ belysning i julemåneden - eller hele vinterperioden:-) 

Lyskæder & LED lys

Er du på jagt efter nye ideer til julebelysning så læs her: Hos Moster's Skur er vi vilde med at kombinere lanterner med lyskæder. Der er simpelthen SÅ fint at lægge en lyskæde ind i lanternen og se alle de små lys funkle inden bag glasset. Og de kan bruges til alle lanterner og lygter, uanset størrelse og form. Se alle vores lyskæder HER og bliv inspireret til selv at prøve det. De fleste har timer funktion, så du skal ikke tænde og slukke.

Ønsker du at se hele vores sortiment af lanterner, så klik HER. Hvis du ikke er tryg ved at tænde levende lys, eller ikke kan tænde det fordi det regner, så skal du prøve et af vores LED bloklys fra Deluxe Home. Det brænder ikke ned og kan tændes og slukkes via en fjernbetjening. Og så er der ingen brandfare! Se LED lysene HER

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.