Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Højtider

Højtider

Der er 1112 varer.

Højtider er en dag eller dage, hvor vi fejrer en religiøs tradition, såsom jul og påske. I denne kategori, vil du finde pynt og dekoration til både jul og påske. Du vil finde pynt til borddækningen, men også til hygge i din bolig, samt nips til din egen dekoration. Du vil finde servietter med forskellige mønstre og farver, pynt til både spisebordet, vindueskarmen, reolen, væggen og meget mere. Du vil finde julepynt og påskepynt fra Maileg, Ib Laursen, House Doctor og Nordal

Viser 751 - 800 af 1112 varer

Højtider er de dage hvor man er sammen med dem man holder af og fejrer religiøse traditioner. Her hos Moster’s Skur har vi samlet det fineste pynt til både jul og påske. Jul er en stor højtid i Danmark, og som en stor del af befolkningen går meget op i. Vi har derfor samlet et stort udvalg af julepynt til dig, fra brands som Maileg, Ib Laursen, House Doctor og Nordal. Du ville kunne finde alt fra adventsstager, julekugler, Maileg nisser, juleservietter, ophæng til juletræet, samt ting du kan bruge til dine egne juledekorationer. 

Er du vild med jul og elsker at gøre lidt ekstra ud af julepynten? Så gå op opdagelse i vores store jule kategori, hvor du kan finde den nostalgiske, gamle, rustikke, samt lidt nytænkning af julen. Vi har hele året rundt et bredt udvalg af de fine  julekugler, hjerter, stjerner i alt fra metal, zink, stof, flet og træ, samt et stort udvalg af alle Mailegs populære nisser - både dem i keramik og i stof. Maileg laver også de utroligt smukke vedhæng i både metal og stof. Det største udvalg jul finder du fra Maileg og Ib Laursen, Ib Laursen har igennem flere år lavet deres lækre ”Silent Night” julekollektion, som hvert år bliver fornyet og videreudviklet.

Du vil også kunne finde vores påske kategori, hvori vi har samlet alle vores fine påskevarer. Er du til meget påske pynt eller til det mere enkle? Vi har noget for enhver smag. Du ville kunne finde påskeæg i forskellige materialer og størrelser, pynt til vindueskarmen eller reolen, så som harer, høns & kyllinger, fine servietter fra Maileg samt meget mere. Du vil finde brands som Maileg, Ib Laursen & Bloomingville. Vi har også påskeophæng som du kan bruge til de fine grene, og samtidig holde den enkle stil.

Har du spørgsmål eller andet er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 27470475 eller sende en mail til kundeservice@mostersskur.dk - så bestræber vi os på at svare dig så hurtigt som muligt. 

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.