Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Mode

Mode

Der er 571 varer.

Mangler du nyt tøj til din garderobe eller fine smykker til en god pris? Her i Moster’s Skur har vi i denne kategori samlet alle vores tøj styles fra Costamani og Saint Tropez, vores accessoires som tørklæder, bælter og tasker, samt vores fine smykker fra Friihof & Siig.
Du kan finde de fineste bluser og skjorter i flotte mønstre og farver, samt toppe og T-shirts i basisfarver, der er et “must have” til garderoben. Du finder også vores fine kjoler og nederdele, som du kan bruge året rundt. Afhængigt af årstiden har vi også et udvalg af cardigans & striktrøjer, som både kan bruges til et par cowboybukser, kjole, nederdele eller måske et par shorts fra Saint Tropez eller Costamani

Viser 301 - 350 af 571 varer

Her i Moster’s Skur har vi i vores fysiske butik i Greve, et fint udvalg af tøj, samt de populære Friihof og Siig smykker og ideer til smykkeopbevaring. Du vil også kunne finde et mindre udvalg af lækre tørklæder og bælter. Alt dette har vi på webshoppen i “Mode” kategorien inddelt i henholdsvis Tøj, Accessories, Friihof og Siig smykker, samt smykkeopbevaring, så du kan gå videre ind og finde lige netop dét du finder interessant.
Mode er et stort og fint ord, du skal ikke lade dig skræmme; vi synes, det passer perfekt til denne kategori, hvor du kan finde eller give dig selv eller én du holder af, en forkælelse i form af et nyt sæt tøj, fine nye smykker eller lidt nye accessories.

Vi bestræber os på at finde tøj styles, som kan bruges til både hverdag og fest fra kendte brands som Costamani og Saint Tropez. Vi tilbyder en masse skønne tøj styles til alle årets sæsoner og årstider. Det kunne for eksempelvis være en fin kjole til en festlig anledning, en bluse eller skjorte med det fineste print og farver, som du kan bruge til både fest og hverdag. Gå på videre opdagelse i vores mode kategori og find et par simple lækre jeans med en god pasform eller en fin blazer. Se kjoler du kan bruge året rundt, med enten bare ben eller bukser, eller med cardigan og striktrøjer. Et friskt pust eller forandring i garderoben skader aldrig. Husk at forkæl dig selv en gang imellem og gør noget ud af dig selv, for din egen skyld.

Husk også at besøge vores accessories underkategori, hvor du finder et lille udvalg af bælter, tasker og tørklæder fra Ib Laursen og Birksøe. Taskerne fra Ib Laursen kan både bruges som indkøbsnet, strandtaske eller weekendtaske - se dem i flere forskellige farver og mønstre. Tørklæder og bælter er primært fra Birksøe, hvor du kan finde en række ensfarvede tørklæder, samt nogle med mønster.
Friihof & Siig smykke kategorien er inddelt i både armbånd, halskæder, øreringe, ringe og hårspænder. Du vil finde smykker belagt med sølv eller guld alt efter hvad din stil er. Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget? Er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på tlf. 27 470 475 eller via mail til kundeservice@mostersskur.dk - Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.