Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Nips

Der er 928 varer.

Denne kategori har vi valgt at kalde nips da den indeholder alle de ting vi pynter vores hjem med. Her finder du alt fra vaser og lysestager til lanterner, urtepotteskjulere og evighedsblomster. Stearinlys, som bede- og kertelys, til de store bloklys, finder du også her. Vi har produkter fra Sika design, Ib Laursen, Bloomingville, Nordal og House Doctor - og er der er noget for enhver smag. Dyk ned i dette univers af flotte ting til din stue og værelser. Vi har også her en underkategori med figurer og andre smukke ting til at dekorere dit hjem med.

Viser 601 - 650 af 928 varer

Her i kategorien Nips vil du finde alt det du kan pynte dit hjem med. Du vil finde et rigtig stort udvalg af urtepotteskjulere som vi kvinder ikke kan få nok af:-) Vi har dem fra leverandørerne Ib Laursen, Nordal, House Doctor og Bloomingville. Hver leverandør har deres egen stil og de er super flotte at mikse. Skjulerne fås i mange flotte designs og størrelser. Se også vores mange skønne vaser - de lyser op i din bolig med en buket blomster i. Og skulle denne buket blomster ikke vare for evigt? Den kan den: se alle vores fine kunstige blomster, kaldet evighedsblomster. Du vælger de stilke du gerne vil have og laver din egen buket. Eller kom ned i vores butik i Greve, så binder vi en buket til dig:-)
Lysestager er også et "must" i din bolig - vi har de pæneste lysestager til bedelys, en hel masse stager til fyrfadslys, og så har vi vores lysbakker som du kan stille et bloklys på. Og lige netop lysbakkerne, er geniale til at lave en dekoration på, indeholdende et eller flere lys. Især til jul er de særligt egnet til flotte juledekorationer. Lysbakkerne fås i mange størrelser og materialer. Men du behøver ikke at vente til jul med at lave en flot dekoration - se under "Dekoration", her vil du finde inspiration til at lave din helt egen dekoration. Og lys til din dekoration, og til alle lysestagerne, finder du også her. Vi har de helt tynde kertelys (også kaldt juletræslys) og bedelys, i et stort udvalg af farver, og som passer til vores lysestager. Vi har også en masse bloklys i mange fantastiske farver og i flere størrelser.
Er du vild med stearinlys og vil du gerne rykke hyggen udenfor, så har vi lanternerne til det. Vi har dem i alle varianter, fra de små mini lanterner til de helt store, som er super hyggelige at have stående på din terrasse med et bloklys inden i. Og om sommeren er vores lanterner af rattan eller bambus flotte at bruge udendørs. Vi har også en masse lanterner i mellem størrelser, der også kan bruges indendørs. Og læg gerne en lyskæde indeni - det ser fantastisk ud når det er blevet mørkt.
Har du brug for hjælp til at finde det der lige passer til dit hjem, så kontakt os endelig på kundeservice@mostersskur.dk eller 27 470 475, eller kom forbi vores butik i Greve.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.