Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Opbevaring

Der er 195 varer.

Opbevaringsløsninger til alle vores ejendele er uundværlige i et moderne hjem. Her har vi samlet forskellige løsningsmodeller, som vi har at byde på. Se vores brede udvalg af kurve i forskellige størrelser og til diverse formål. Til mindre genstande, måske til dit kontor, tilbyder vi fine æsker med låg i forskellige flotte farver og størrelser. Hvis du søger noget mere elegant til opbevaring af smykker, har vi et udvalg af dekorative glasæsker. Og selvfølgelig har vi vores alsidige trækasser, som kan anvendes til stort set alt. Du kan se hele udvalgte nedenfor. 

Viser 51 - 100 af 195 varer

Opbevaringsløsninger til enhver smag og ethvert formål

I denne kategori har vi opdelt vores opbevaringsløsninger i tre sektioner: glasæsker, kurve og kasser. I alle tre sektioner har vi sammensat et omfattende udvalg, der med garanti vil imødekomme forskellige smagspræferencer.

Små og store kurve til opbevaring

Vores store kurve til opbevaring er alsidige og kan anvendes i ethvert rum i dit hjem. I børneværelset kan kurvene bruges til at organisere legetøj, i stuen til opbevaring af tæpper, puder, aviser eller bøger, og på badeværelset til håndklæder eller toiletpapir. De største kurve kan endda tjene som praktiske vasketøjskurve. Vores rattan-kurve med plastforing er velegnede til udendørs brug og kan fungere som flotte plantekurve eller dekorative elementer indendørs.

Vi har også et omfattende udvalg af mellemstore og små kurve samt vægkurve, der passer til en lang række formål, lige fra brødkurve og frugtkurve til kurve med håndtag for nem transport, f.eks. til picnic eller skovturen.

Kasser til opbevaring og dekoration 

Kasser bliver stadig mere populære, især vores UNIKA trækasser fra Ib Laursen, hvor ikke to er ens. Disse kasser tilfører et rustikt og charmerende præg, især når de bruges i køkkenet til opbevaring af bestik, olier og krydderier. En eftertragtet form er murstensformen, der er ideel til små genstande og dekorationer, især i julen.
Vi tilbyder også metal kasser og kurve med zink-, rust- eller messingfinish. Ib Laursen har et udvalg af fletkurv med låg og trådkurve, der kan hænges op og bruges til at vise blomster - både runde og aflange.

Dekorative og elegante æsker med låg

En alternativ opbevaringsløsning er æsker. Vi har et stort udvalg af æsker med låg i smukke farver og mønstre, der er velegnede til fremvisning. Især vores glasæsker er elegante og kan bruges til smykker, små genstande på dit skrivebord eller til duftartikler på badeværelset.

Kontakt os gerne for spørgsmål eller specielle ønsker

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker vedrørende kurve, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@mostersskur.dk eller ringe til os på telefonnummer 27 470 475. Du er også velkommen til at besøge vores butik i Greve, hvor vi altid er klar til at hjælpe dig.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.