Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Tekstiler

Der er 657 varer.

I denne kategori har vi samlet alle de tekstiler der hører hjemme i en bolig. Vi starter med måtten, der ligger foran din hoveddør, og videre ind i din entre og den lille løber du har liggende på gulvet. Til din stue har vi alle de puder du kan have brug for, samt plaider du kan krybe under om aften til en go film. Til dit soveværelse har vi både sengetæpper og gavlpuder - og et vattæppe du kan bruge som sommerdyne. Når solen skinner, har vi både gardiner og selvfølgelig også hynder til din solstol - alt samlet lige her:-)

Viser 301 - 350 af 657 varer

I denne kategori har vi samlet alle boligtekstiler som du skal bruge i dit hjem. Du vil finde vores store udvalg af plaider til en fast lav pris: 129,-. De fås i alle mulige farver, med og uden mønster, fra hhv. Ib Laursen og Bloomingville. De er rigtig gode som slumretæppe i sofaen, en kølig sommer aften i sommerhuset, eller til at sidde på når turen går til stranden eller skoven. Ønsker du en tæppe, der rigtig kan varme dig op når det bliver koldt, så se vores udvalg af vattæpper & quilt. De er super lækre at bruge og så er de også den perfekte sommerdyne:-) Fra Ib Laursen har vi rigtig mange ensfarvede vattæpper i alle mulige farver - Ib Laursen laver også de lidt tyndere vattæpper med striber, farver og blomster - lige netop disse er perfekte til sommerhuset eller på din terrasse om sommeren. Om sommeren når vi tager vores havemøbler frem, så har vi gang på gang lyst til lidt fornyelse. Så se alle vores flotte madrasser til solsengen og vores fine hynder til stolene. Du kan også nøjes med at købe et nyt hyndebetræk hvis du har puder i forvejen. Vi har også en masse blomstrede pudebetræk i alle mulige farver til kun 100 kr. fra Ib Laursen - perfekte til at fuldende sommer looket:-) Vi har naturligvis også mange andre flotte pudebetræk fra leverandørerne Bloomingville, Nordal, C'EST BON, Au Maison og House Doctor, samt pudefyld i flere størrelser. Sengetæpper i flere forskellige størrelser kan vi også tilbyde, og i mange fine farver. Gulvtæpper og en løber kan både have et praktisk formål, men kan også være med til at give rummet en hyggelig stemning. Du kan dekorere dit hjem ved at bruge tæpper. En løber i entreen er meget praktisk så der ikke bliver slæbt snavs fra skoene ind i de andre rum, men den er også rigtig fin som pynt i f. eks. din stue. Både under sofabordet og spisebordet kan det give et helt andet look hvis der lægges et flot tæppe under. Vi har også et udvalg af måtter, der kan bruges både udendørs og indendørs. Vi har flere kraftige måtter, der er perfekte udenfor din hoveddør, men også flere tynde måtter som er rigtig fine indenfor ved din altan- eller terrasse dør.

Har du spørgsmål, eller ønsker vejledning, så kontakt os på kundeservice@mostersskur.dk eller 27 470 475. Eller kig forbi vores butik i Greve.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.