Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Til væggen

Der er 344 varer.

Hos Moster’s Skur har vi i denne kategori samlet alle vores produkter til væggen. Hvad enten det er kunst, hylder til væggen, knager, ure eller spejle - er det du hænger på din væg med til at sætte en stemning og stil til dit hjem. Du finder produkter fra vores fire hovedleverandører Ib Laursen, Bloomingville, House Doctor og Nordal. Vores produkter er mange og er der er noget for enhver smag. Produkterne til væggen egner sig både til at skulle bruges praktisk samt være dekorativt. Bliv inspireret og find det du ønsker mest her hos Moster’s Skur. 

Viser 51 - 100 af 344 varer

Her har vi samlet et bredt udvalg af ting som du kan bruge til dine vægge og vi har inddelt dem i flere underkategorier. Du vil finde flere varer, der har et praktisk formål, som f. eks. hylder. En hylde kan bruges til at opbevare krydderier i dit køkken eller mapper i kontoret, men de kan også bruges som pynt ved at placere alt fra bøger og fotografier, til vaser, lysestager og andre nipsgenstande på.
Også billeder er med til at dekorere et rum og kan sætte et personligt præg. Vi har et udvalg af flere små glasrammer så du kan indramme dine billeder. Metalskilte er blevet meget populære at hænge op på væggen, især i køkkenet og i sommerhuset er de rigtig fine. Vi har også flere små skilte, både af metal og af træ, som er perfekte udendørs om sommeren. Et skilt er også en super fin værtindegave - der er helt sikkert et som du kan bruge, enten til dig selv eller en god ven/veninde.
Du vil også finde et stort udvalg af spejle til ethvert formål. Vi har spejle der kan stå, og er perfekte som makeup spejle, spejle i mange størrelser som kan hænge over vasken på badeværelset, og de helt store som er super flotte at have hængende i entreen eller i soveværelset. Og så har flere af dem en metalkant med messing finish hvilket gir dem et unikt look.
Knager og knagerækker kan heller ikke undværes. Og vi har dem alle mulige afskygninger og nogle der passer til alle rum. En knagerække i entreen er jo et must, og det samme er knager i køkkenet til grydelapper og viskestykker, i soveværelset til morgenkåben, og på badeværelset til håndklæder. Vi har også flere hylder med en stang under, hvor overtøjet kan hænges på bøjler - den fylder lidt mere end en almindelig knagerække, men ser rigtig godt ud i en entre.
Bøjler har vi også flere af: Nordal laver en meget populær bøjle af rattan som er rigtig flot. House Doctor har designet nogle lækre bøjler af jern og med nylonstof snoet rundt om jernet. De fås i en almindelig model, men også som smarte små runde bøjler, med en runding forneden, hvilket gør dem geniale til bælter, tørklæder, tasker mm. Vi har også bøjler lavet af aluminium fra House Doctor.
Og så har vi et lille udvalg af ure:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.