Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Opbevaring

Der er 93 varer.

Her har vi samlet alt hvad vi kan tilbyde til opbevaring i dit køkken. Krukker og opbevaringsglas har vi alle sammen brug for - og i forskellige størrelser. Og samtidigt må de jo gerne være flotte så de kan stå fremme:-) Vi har nogle lækre og stilrene opbevaringsglas som kan stå på din hylde eller på køkkenbordet. Du vil også finde brødkurve og termoflasker/kander samt et stor udvalg af de mest dekorative metaldåser fra Natives - i alle mulige farver og med super flotte motiver på.
Og leder du efter en servietholder, så er det også her du skal kigge:-)

Viser 51 - 93 af 93 varer

I et køkken er der mange ting vi skal opbevare, på den ene eller anden måde. Vi har derfor i denne kategori samlet et udvalg at opbevaringsmuligheder som kan bruges til mange forskellige ting. Vi har nogle brødbokse som er flotte at have stående på køkkenbordet, så brødet ikke er synligt. Brødkurve, til servering af brød til måltidet, kan jo ikke undværes. Især den klassiske brødkurv af flet er meget populær, men vi har også flere alternativer, blandt andet brødkurve lavet af vandhyacint og søgræs.
Fra det franske mærke Natives, har vi de flotteste dåser i alle mulige former, størrelser, farver og motiver. De er super fine at have stående fremme i køkkenet og du kan bruge dem til opbevaring af stort set alt.
Vi har også et meget bredt udvalg af opbevaringsglas - fra Ib Laursen har vi de helt store glas krukker med trælåg, hvor af den største kan indeholde 3750 ml. Ib Laursen laver også en serie af opbevaringsglas med sort låg, hvor de mindste er velegnet til krydderier. Opbevaringsglas med harlekin mønster i glasset, og med sølv farvet låg, har vi også. Du vil også finde marmeladeglas, enkle opbevaringsglas med plastlåg, med korkprop og flotte apotekerglas.
Fra Nordal og Bloomingville har vi opbevaringsglas og krukker der er i en helt anden stil. Her finder du dem af stentøj, af farvet glas, og af glas med flotte låg. Fra House Doctor har vi nogle skønne buet glaskrukker med glaslåg i et tidløst design.
Til dit sukker har vi strøer lavet af glas og med sølv farvet top med tud eller huller. De er meget enkle men rigtig flotte på dit bord.
Blandt alle de ovennævnte opbevaringsløsninger, er der helt sikkert en eller flere af serierne der passer til netop dit køkken. Og de kan bruges til alt fra kaffe, mel og krydderier, til pasta, ris og gryn. Brug dem også til dine nødder, bolsjer eller andre snacks. Med disse flotte glas og krukker, behøver du ikke at gemme dine madvarer væk i skabet. Du kan have dem stående fremme på køkkenbordet eller på hylder - men du kan også stille dem i et skab, da det bare er lettere at tage låget af et glas, når du skal koge ris, i stedet for at åbne og lukke besværlige poser:-)
Servietholdere har vi også et udvalg af, alle fine til et spisebord.
Termokander & termoflasker, så dit vand forbliver koldt, eller kaffen forbliver varm, har vi også lagt i denne kategori.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.