Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Tekstiler

Der er 264 varer.

Mangler du kvalitets viskestykker, servietter eller grydelapper, så er du landet det helt rigtige sted. Vi lægger vægt på at du får et viskestykke, som du kan bruge, grydelapper som er smukke og passer til dit hjem, men som også er funktionelle i dit køkken – og alt sammen i en god kvalitet til en super god pris. Hos Moster's skur finder du et stort udvalg af flotte viskestykker i forskellige farver og mønstre, alle sammen fra det populære Ib Laursen. 

Viser 101 - 150 af 264 varer

I et køkken er der brug for mange forskellige slags tekstiler og vi har samlet et udvalg til dig her. Viskestykker, og flere af slagsen, er et must. Ib Laursen laver rigtig mange flotte viskestykker i mange farver, nogle med striber og nogle med mønster. Der er altid viskestykker der følger sæsonens farver. Fra Ib Laursen har vi også de lækreste strikkede håndklæder fra serien Mynte. De er ensfarvede og laves i mange flotte farver. Det er altid en fordel at have et håndklæde i køkkenet til at tørre hænderne i. Fra samme serie har vi karklude i de samme farver og kvalitet. Både håndklæderne og karkludene er fine at have fremme, og efter kun 2 kogevaske får de en perfekt sugeevne. Når først du har prøvet dem kan du ikke undvære dem:-) Ib Laursen laver også matchende grydelapper i samme serie. Fold grydelappen og du kan tage stegen ud af ovnen, eller tage låget af gryden med kogende0 vand. Og ser det altså bare godt ud at have klude, håndklæder og grydelapper i samme farve:-)
Til dit bord har du også brug for tekstiler, ikke mindst i form af dækkeservietter. Disse er et rigtig godt alternativ til en dug. Fordelen er, at hvis du spilder på en dækkeserviet, så er det kun den ene dækkeserviet du skal rengøre, hvorimod med en dug, skal hele dugen af og vaskes. Og det er også en kreativ bordopdækning ved brug af dækkeservietter. Hvor en dug dækker hele bordet, vil dit pæne spisebord, med dækkeservietter, stadig være synligt, og du skåner bordoverfladen. Samtidig kan du benytte flere forskellige dækkeservietter alt efter hvem du dækker op til. Og så kan de jo også bruges til at dække over det irriterende mærke i bordet som du ikke kan fjerne:-)
Vi har et bredt udvalg af dækkeservietter, lavet af forskellige materialer, lige fra almindeligt stof til bambus og jute.
Og for at fuldende dit opdækning, har vi flere flotte stofservietter, som bliver mere og mere populære at bruge. De kan vaskes og dermed bruges gang på gang.
Har du spørgsmål til en vare, eller ønsker du vores vejledning, så kontakt os på mail kundeservice@mostersskur.dk eller på telefon 27 470 475. Eller kig forbi vores butik i Greve - vi er altid klar til at hjælpe:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.