Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Til bordet

Der er 472 varer.

Her finder du alt hvad du skal bruge til dit spisebord - uanset om det er til hverdag eller fest. Du finder et stort udvalg af kopper og krus i alle afskygninger og i flotte farver, skåle i mange størrelser og varianter, vin- og vandglas - fra de helt enkle til de meget elegante med høj stilk, og nogle af farvet glas, samt kander. Vi har også et udvalg af bestik samt fade som du kan anrette maden på, æggebæger og smørbokse til morgenbordet og tallerkener der har en rustik stil. Og til sidst og ikke mindst, finder du servietter til alle anledninger.

Viser 351 - 400 af 472 varer

I denne kategori har vi samlet alt det du skal bruge til dit spisebord, både til hverdag og til fest. Udover bestik og flere flotte tallerkener, har vi et stort udvalg af glas - vi har vandglas med farve, og nogle med riller eller mønster i glasset. De er super fine på et opdækket bord og liver det hele op med deres struktur og skønne farver. Vi har også vinglas i de samme farver og fra Nordal har vi nogle meget elegante vinglas med farve i stilk og fod. Og skal du bruge en kande til vand eller en karaffel til vin, så finder du det også her.
Til kaffen har et stort udvalg af krus og kopper. Fra Ib Laursen har vi Mynte serien og deres krus findes i mange flotte farver. Fra House Doctor har vi en serie af rustikke krus der er meget populære, og med god grund. Ib Laursens serie Dunes, har også dette fede rustikke look. Nordal har designet serien Grainy hvor de mikser sand og mørkeblå farver i en flot sammensætning. Bloomingville er virkelig dygtige til at lave dekorative og super flotte krus - et af dem bliver hurtigt dit yndlings krus. I de fleste af disse serier har vi også hhv. skåle og tallerkener der passer til. Især skålene må vi fremhæve, da vi har skåle i alle mulige farver og størrelser, og flere der er rigtig gode at mikse på et bord - enten med snack eller til middagsmaden. Og de helt store skåle til salat. Vi har også nogle fine fade der er flotte at have stående fremme på bordet med snacks, nødder el. lig.
Til morgenbordet anbefaler vi at du kigger nærmere på vores udvalg af æggebærer og smørbokse - vi har flere forskellige som er super hyggelige at tage frem når morgenmaden skal indtages. Også selv om det blot er hverdag:-)
Et must på bordet er servietter. Vi har rigtig mange søde der passer til alle borde og får løbende nye servietter hjem.
Har du brug for vejledning, eller har du spørgsmål til en vare, så kontakt os endelig på mail kundeservice@mostersskur.dk eller på telefon 27 470 475, eller kom forbi vores butik i Greve, hvor vi altid er klar til at hjælpe:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.