Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Smykke æsker & glasæsker

Der er 21 varer.

Smykke opbevaring er kategorien i Moster’s Skur, hvor du finder de fineste glasæsker og opbevaringer til dine smykker. Vi har taget et udpluk fra vores opbevarings kategori og samlet dem, som vi mener passer bedst til dine smykker, så du har et større og bedre overblik over dem.
I denne kategori vil du finde fine glasæsker i forskellige størrelser, samt skåle du kan bruge til at samle dine øreringe og ringe i. Du vil også kunne fine andre små fine smykkeopbevarings æsker og skrin; alle glasæsker og skrin kommer primært fra Ib Laursen, Bloomingville, Nordal og House Doctor

Viser 1 - 21 af 21 varer

I Moster’s Skur kan du til dine fine og smukke smykker, finde et lækkert udvalg af opbevaringsmuligheder. Derfor har vi her i smykke opbevarings underkategorien fundet en række glasæsker, æsker, smykkeskrin, fade og skåle til dine smykker. Du vil finde smykke opbevaring fra både Ib Laursen, Bloomingville, Nordal og House Doctor, der hver især leverer deres egne stile og bud på en skøn og lækker opbevaring.
Glasæskerne er særligt fine, fordi du stadig har mulighed for at se dine fine smykker i gennem, hvilket både kan være praktisk og ret så fint. Glasæskerne findes i små og store udgaver med både messing, zink og sort finish. De skønne skåle og fade i alt fra marmor, træ, porcelæn med og uden låg, er praktiske til at samle dine ringe i når du tager dem af. Til tider vil du også kunne finde lækre smykkeskrin med små rum, så du kan inddele dine smykker.

Lad dig gerne inspirere til smukke opbevarings muligheder til dine smykker. Vi har også fine opbevarings muligheder, hvis du ønsker at pakke dine smykker væk i f.eks. et skab eller hvis du ikke ønsker dem stående fremme.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.