Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vaser

Der er 131 varer.

Her finder du vaser i alle afskygninger, størrelser og farver. Vi har vaser fra leverandørerne Ib Laursen, Nordal, Bloomingville og House Doctor. Vi har de helt små vaser, til en enkelt lille blomst, der kan stå i vindueskarmen eller stå flere sammen på et opdækket bord. Vi har rigtig mange vaser, i en lidt større størrelse, som kan stå på en hylde eller på dit sofabord. Mange af dem, er i sig selv så dekorative, at de kan stå i reolen uden blomster i. Og så har vi selvfølgelig også et udvalg af store vaser - flot på et spisebord med en buket blomster i:-)

Viser 101 - 131 af 131 varer

Her hos Moster`s skur kan vi slet ikke få nok vaser! Vi har derfor samlet et stort og bredt udvalg til dig - og vi garanterer at der er vaser til ethvert hjem og til enhver smag:-) Vi har alt lige fra de klassiske vaser af klart og af farvet glas, til vaser af stentøj og keramik. Vaser af stål, jern og aluminium finder du også - og i alle størrelser, fra den helt lille mini vase til en enkelt lille stilk, til de helt store vaser, og gulvvaser, med plads til en kæmpe stor buket. Og selvfølgelig fås vaserne i alle mulige forskellige farver:-)
Fra Ib Laursen har vi et stort udvalg af de tidsløse designet glasvaser i dæmpede farver og i alle størrelser. Man går aldrig fejl af en glasvase fra Ib Laursen - de passer ind i rigtig mange hjem og kan kombineres med stort set alle stilarter.
Bloomingville udfordrer konstant den klassiske glasvase med deres kreative designs. Især vaserne formet som nøgne damer er blevet et kæmpe hit og bliver solgt lige så hurtigt som vi får dem hjem:-) Bloomingville bruger mange forskellige farver og materialer til deres vaser, hvilket altid gir et anderledes og super fedt look. Vil du have et dekorativt touch og nyt liv i din stue, så skal du kigge på deres vaser.
Nordal kæler altid for detaljerne og det, samt deres konstante nytænkning, kommer til udtryk i deres skønne vaser. Nordal bruger mange forskellige materialer - vi har flere vaser af stentøj, med flotte ru overflader, som kan bryde de rene linjer i et rum. De designer flere vaser med form som objekter, fra den nøgne kvinde til fisk og konkylier. Og så laver de også fine glasvaser i smukke farver.
Fra House Doctor har vi vaser fra den ene yderlighed til den anden. De laver smukke vaser af glas i flotte farver - nogle af de små kan også bruges som en fyrfadsstage:-) De er også begyndt - og med stor succes - at designe vaser af aluminium med et udtryk af både elegance og lidt rustik over sig på een gang:-)

Til alle disse skønne vaser kan vi klart anbefale vores fantastiske evighedsblomster. Vi har en kæmpe stort udvalg og binder gerne en fin buket for dig :-) Og du kan lave både små stilke samt store buketter af dem - og så holder de år efter år:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.