Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Unika

Der er 86 varer.

Unika produkter hitter mere og mere i disse år, og med god grund. Et unika produktet er unikt i den forstand, at der er ikke to varer der er ens - der er ofte meget stor forskel hvilket gir et super fedt og råt look. Især Ib Laursen kan noget med deres unika varer - meget af deres træ er indisk genbrugstræ som er meget gammelt - så tykkelse, farve, overflade mm er aldrig ens. Vi har alt fra møbler til fade, kasser/bakker og de populære murstensforme. Se alle de flotte unika produkter her.

Viser 51 - 86 af 86 varer

UNIKA betyder at produktet er UNIKT. Ikke to er ens hvilket er det fede ved UNIKA varer. Som oftest er det materialet der bruges (som f. eks. gammelt genbrugstræ eller brugt jern) der gør at produkterne ikke bliver ens. Andre gange er det fordi en vare er håndlavet - eller begge dele:-) Og her i Skuret er vi vilde med ting der er unikke og du finder et stort udvalg af UNIKA produkter til dit hjem. Den mest populære af dem alle må være murstensformene fra Ib Laursen. De er lavet af indisk genbrugstræ og kan bruges til stort set alt. Til jul og påske er de SÅ fine at bruge til dekorationer og blomster. Du kan også bruge dem i køkkenet på bordet til olier eller grøntsager, eller hæng dem op på væggen til krydderier. I haven kan du bruge dem til dine haveredskaber og på værelset kan du bruge den til småting. Alle UNIKA produkterne har et lidt råt og rustikt look over sig og de er super gode at bryde stilen i rummet og skabe lidt hyggestemning:-) Hylder, bakker og kasser har vi et stort udvalg af, og lige som murstensformene kan de bruges til mange formål. Bakker og fadene er flotte til et par fyrfadsstager og små vasker med blomster i, og til juledekorationer. Kasserne kan bruges til planter og blomster, men også til opbevaring af alt fra legetøj til puder, eller til huer og vanter i entreen.
Vi har nogle skønne skrin af træ med skuffer, både med 2 og 3 skuffer, som er super flotte som dekoration i stuen eller som en del af kontoret. Du vil også finde flotte kunstværker og skulpturer som er håndskåret af træ, samt lysestager af hhv. jern og træ.
Og så er vi nødt til at fremhæve vores UNIKA møbler. Især vores bænke fra Ib Laursen er meget populære og med god grund. De findes i flere modeller og størrelser og er bare super flotte, både på terrassen og i stuen eller et værelse. Også taburetter, sengeborde og små kommoder vil du finde et udvalg af her. Ligeledes har vi spejle med trærammer, vægskabe med glaslåger og fede trærammer med gitter som kan bruges som opslagstavle eller til dine helt egne dekorative og kreative ideer:-) Og vi kunne blive ved med at nævne UNIKA produkter. Slå dig løs blandt alle disse skønne varer og skulle der være noget du ikke kan finde, så skriv til os på kundeservice@mostersskur.dk eller ring på 27 470 475.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.