Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Kalender

Der er 50 varer.

Her har vi samlet alt du skal bruge for at tælle ned fra 1 til 24 i december. Du finder selvfølgelig en masse fine kalenderlys, både de klassiske høje hvide lys med tal, men også bede- og kertelys hvor hvert lys har et tal. Du vil også se flotte træskilte, med 24 huller så du kan binde en pakke fast med snor i hvert hul. Julesokken er her også som du kan lægge en gave i hver dag. Indpakning af kalendergaver kan vi også hjælpe med - vi har et udvalg af super fine æsker og poser hvor numre som klistermærker følger med. Se det hele lige her:-)

Viser 1 - 50 af 50 varer

Hos Moster’s Skur ønsker vi at give dig en række muligheder indenfor indpakning af kalendergaver, kalenderlys, og dekorationer til dit kalenderlys. Når du skal pakke 24 kalendergaver ind kan vi hjælpe dig:-) Fra Nordal har vi fine æsker og flotte klodsbundsposer som alle er perfekte til mindre gaver. Du får 24 poser eller æsker OG 24 klistermærker med tallene 1-24. Så er du fri for at sidde og pakke hver enkelt lille pakke ind i gavepapir. Er det større ting der skal pakkes ind kan du se alt vores fine gavepapir, gavebånd og gavepynt HER. Og vi sælger også ark med flotte klistermærker inkl. et ark med tallene 1-24. Så kan du lave dine helt egne, personlige kalender gaver.

Vi har også et flot træ skilt fra Ib Laursen. Det er aflangt og har 24 huller forneden. Over hvert hul står der et tal (fra 1-24) og så kan du, med en snor, binde kalendergaverne fast til skiltet. Vi har også julesokker der kan hænges op - og så kan du hver aften lægge en pakke ned i sokken så den er klar når morgen kommer:-)

Et kalenderlys er bare et "must have" i december og vi har et udvalg af de klassiske kalenderlys fra Ib Laursen og House Doctor. House Doctor har lavet nogle rigtig fine kalenderlys i glas, hvor tallene står uden på glasset i en fin gylden farve. Så med dette lys er du helt sikker på at stearinen ikke løber ned på dit bord:-)

Ib Laursen har lavet runde kalenderlys i flere flotte farver, der er super fine, og perfekte til at bygge en juledekoration op omkring. Vælg et fad eller lysbakke, i den størrelse du gerne vil have dekorationen i, og stil lyset i midten. Herefter kan du pynte med alt hvad du gerne vil, lige fra kugler, bånd, gran eller andet julepynt. Under afsnittet pynt & dekoration kan du få en masse ideer. Hvis du gerne vil have inspiration, så er du velkommen i vores butik i Greve, hvor vi altid står klar til at hjælpe.

Fra Ib Laursen har vi de meget populære bedelys og kertelys med tallene 1-24 på. Disse lys er et rigtig godt alternativ til det traditionelle kalenderlys, og vi har en masse glaskrukker med stage i låget, som passer til. Glaskrukkerne fås med låg i flere farver til både bede- og kertelys. Du kan vælge at opbevare nogle af lysene nede i krukken eller du kan lave en fin dekoration. Også låget kan du pynte f. eks. med en sløjfe omkring stagen.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.