Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Fabrikanten
Betingelse
Magnet - Ib Laursen "It´s a girl - boy"
Magnet - Ib Laursen "Happy Birthday"
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Skilte & magneter

Der er 96 varer.

Nogen gange kan man sige mere med få ord. I denne kategori finder du vores store udvalg af skilte, magneter og tavler. Vi har metalskilte og fra Ib Laursen i flere størrelser og med et væld af ordsprog, søde vendinger, humoristiske ord og livsbekræftende tekster – kort sagt; skilte til enhver lejlighed. Der er skiltet til den nybagte mor, til den forkælende mormor, et sødt skilt til far og det sjove til teenageren i huset. Små fine skilte med ordet "Toilet" til gæstebadeværelset. Vi har også et udvalg af træskilte fra Ib Laursen, flere af skiltene med sommer- og juletema. Hvis du er mere til den gamle retro stil, har vi de fine skilte fra Natives, som har referencer til kaffe og med franske undertoner. Skiltene er en fin gave til én du holder af, og som du ønsker et par søde ord med på vejen.

Se også vores store udvalg af magneter. Magneten er en hyggelig og enkel måde at have små påmindelser hængende på køleskabet eller tavlen.

Viser 1 - 50 af 96 varer

Vores store udvalg af metal- og træskilte kan både bruges i den daglige og personlige indretning, men er også ideelle på arbejdspladsen, på butiks væggen, i restauranten, hos frisøren eller i caféen. Størstedelen af vores skilte kommer fra Ib Laursen. Giv dit hjem en hyggelige stemning med et skilt eller en magnet, i entreen, på badeværelset, i stuen eller i køkkenet. Se også vores små hyggelige skilte med ophæng, med tekster som ”I haven”, ”Velkommen” og ”Tillykke”. Skiltet som emmer af hygge til kolonihaven, sommerhuset eller drivhuset derhjemme’.

Metal- og træskilte eller magneter, er den perfekte gaveidé, til veninden, værtindegaven, faderen, moderen eller pakket med i en gavekurv sammen med vin, chokolade og andre lækkerier. Kom ned i butikken og hør hvad vi kan gøre for netop dig, og den gave du skal give.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.