Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 10 % til dit næste køb

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vær opmærksom på at du kan kun tilmelde dig nyhedsbrevet én gang, allerede tilmeldte kan ikke benytte tilbudet

Lysestager

Der er 89 varer.

Én ting er sikkert – man kan aldrig få for mange lysestager. Denne kategori indeholder et bredt udvalg af vores lysestager. Tilføj stemning i alle hjemmets rum - til bordet har vi lysestager i materialerne stentøj, zink, messing og bambusflet kombineret med glasindsats samt beton og unika træ. Alle i forskellige designs. Se de super charmerende flasker fra Ib Laursen i glas med løs lysindsats til bedelys eller vores store udvalg af metalstager med lygteindsats til lanterner, lygter og hurricanes. Om du er til det rå og rustikke, romantiske eller klassiske og stilrene, så kommer du ikke til at gå forgæves i vores store univers af lysestager.

Viser 1 - 60 af 89 varer

Vi ønsker med vores udvalg af produkter og varer, at hjælpe vores kunder med at finde inspiration til at skabe hygge, personlighed og atmosfære i deres boligindretning. Om du vælger den klassiske stage i messing, eller unikke og dekorative glasstager, så vil de tilføje hygge og stemning. Den helt rigtige lysestage kan gøre forskellen, når man indretter et rum. Levende lys skaber en hel særlig stemning. Brug dine stage på spisebordet, på badeværelset, i soveværelset eller på terrassen til de lune sommeraftener.
Mix stagerne i vindueskarmen i forskellige størrelser og materialer, og skab lige den personlig stil du ønsker i dit hjem – mulighederne er endeløse.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.