Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Jul

Der er 1044 varer.

Her hos Moster's skur er vi bare vilde med julen - vi kan slet ikke få nok. Derfor har vi lavet denne kategori med en masse underkategorier som kan guide dig hen til lige netop det julepynt du leder efter. Vi har et kæmpe stort udvalg af alt til julen fra Ib Laursen, Nordal og House Doctor - og selvfølgelig har vi alle de populære og vidunderlige nisser fra Maileg, samt deres ornamenter af stof og metal. Du finder også inspiration til dine helt egne advent- og juledekorationer, samt kreativt pynt til indpakning af julegaverne:-) Se det hele lige HER

Viser 651 - 700 af 1044 varer

Jul er bare en super hyggelig tid i de danske hjem, da vi danskere får lov til at hygge SÅ meget - og det elsker vi her hos Moster's skur:-) Vi kan simpelthen ikke få hygge nok:-) Og derfor har vi de fedeste, smukkeste, skønneste julepynt og vi har MEGET af det. Der er julepynt til enhver smag, til ethvert hjem, uanset om du er til det helt store farvestrålende glitter julepynt, eller hvis du er til det meget diskrete. Fra Ib Laursen har vi et kæmpe udvalg af julekugler og andre ophæng til juletræet, og deres designs er ofte kreative og anderledes, og i rolige og dæmpede farver. Vi har også en masse smukke lys og stager, samt en mange fade og adventsstager, hvorpå du kan lave din helt egen dekoration. Ib Laursen leverer også smukt gavepapir samt en masse pynt du kan bruge til at pynte dine indpakkede julegaver.

House Doctor er altid kreative i deres designs og har rigtig meget julepynt med glimmer og skønne farver. Deres julekugler har altid en masse fine små detaljer der gør at de skiller sig ud fra andre julekugler. De laver julepynt du kan hænge på juletræet, men også flere ting du kan have stående på et bord eller i et vindue. De laver også kranse formet som stjerner med en lyskæde på til ophæng, og ikke mindst deres kunstige træer på fod og med lyskæde - er meget populære.

Nordal laver fine julekugler der har meget enkle designs og fås i flere skønne farver.

Og så har vi selvfølgelig alle de skønne jule varer fra danske Maileg. Maileg laver hvert år nye nisser, julemus, grise mm der er meget populære, især hos samlere. De laver de fine figurer af polyresin som fås i 3 størrelser og som er meget efterspurgte. Ligeledes er stof nisser og julemus vildt populære og mange venter blot på at Maileg lancerer deres jule kollektion hver år. De fås i mange størrelser fra den helt lille mus der ligger i en æske eller kuffert, til kravlenisserne med magneter, til de helt store mega nisser. Udover dette laver Maileg også de sødeste små metal ornamenter formet som engle, bambier, gæs, garder, flettede hjerter, trommer og meget mere, samt små ornamenter af stof formet som snemænd, ænder, garder med flere. For at fuldende deres juleunivers har de også designet et honningkagehus og hertil juletræer og guirlande. Slæder og store grise, gæs og ænder laver de naturligvis også.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.