Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Producenter

Leverandører

Ingen leverandører

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

-15% Bagsværd Lakrids salt håndlavet - 160 gram

Bagsværd Lakrids salt håndlavet - 160 gram

B36

160 gram. Nedsat grundet bedst før datoen er d. 12/8-2025

Lækker pakke håndlavet lakrids fra Bagsværd Lakrids, med salt smag som smager himmelsk skønt.

Lakridsen fremstilles af det fineste lakridspulver der koges med mælke-protein og sukker. derefter hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen skal du selv udskære med en robust kniv.

Flere detaljer

På lager: 4

Før 79,00 kr

67,15 kr

Fandt jer på nettet
- Gitte
Fandt jer på nettet. Elsker Maileg nisser og dem havde I på lager. Fik dem tilsendt hurtigt, så det er ikke sidste gang jeg handler hos jer. God jul.
Den skønneste butik med alt, hvad man kan ønske sig
- Mia
Den skønneste butik med alt, hvad man kan ønske sig. Der er rigtig mange fine ting, som ikke lige findes andre steder. God og smilende betjening. Kan helt klart anbefales.

Ingredienser (DK/NO/SE): Sukker/socker, glukosesirup, sødet/sötad kondenseret mælk/melk/mjölk, helt hærdet palmekerneolie, pulveriseret rålakrids, salt (Læsø sydesalt), salmiak, vegetabilsk emulgator/emulgeringsmedel: mono- og diglycerider, farve/farge/färg: vegetabilsk kul/kol.

Pr. 100 gram:

Energi 1769 KJ
Energi 421 Kcal
Fedt 15g
Heraf mættet fedt 14g
Kulhydrat 68g
Heraf sukkerarter 49g
Kostfibre 0g
Protein 2,4g
Salt 1,2g

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.