Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Tørklæder

Der er 5 varer.

Her har vi samlet vores udvalg af tørklæder fra Birksøe og Ib Laursen. Du finder dem i flere forskellige farver - med og uden mønster, og af en lækker kvalitet:-). Tørklæder er noget vi kvinder ikke kan undvære. Ikke kun fordi at de har en praktisk funktion når det er lidt køligt, og vi kan lægge et tørklæde om skulderne, men også fordi, at det ofte fuldender dit outfit. Har du mørkt tøj på, så tilføj et tørklæde med farver, og dit outfit vil få et helt nyt look. Se dem alle her:

Viser 1 - 5 af 5 varer

 I Moster’s Skur finder du skønne tørklæder i den lækreste kvalitet fra Ib Laursen. Vi har udvalgt dem nøje, med henblik på at kunne tilbyde dig en masse fine tørklæder i forskellige nuancer og med forskellige mønstre, så det passer til lige præcis din personlighed samt til den begivenhed du står og skal til - eller bare til blusen og jeans en dag på kontoret:-) Ib Laursens tørklæder kan bruges både til hverdag, men er samtidig også perfekt til festlige begivenheder. Tørklædet er ofte vejen frem til at fuldende dit look. Pift det mere mørke tøj op med et tørklæde i flotte farver, og så kan du binde det på utallige af forskellige måder omkring halsen. Derudover har tørklædet en lækker funktion - ikke nok med at det giver spil og liv til outfittet, så varmer det også omkring halsen på de kølige dage. Tørklædet fra Ib Laursen har en perfekt tykkelse så det kan bæres hele året rundt. Til de varme dage kan du bruge det på en helt anden måde, ved at binde det fast til din taske. Det giver et super fint udtryk og skaber også her lidt spil og liv til dagens outfit. 

Og det bedste ved tørklæderne er at de er billige så du har råd til at skifte ud ind i mellem, eller blot købe flere af gangen så du har nogle forskellige at vælge mellem:-)

Leder du efter et bestemt tørklæde, som du ikke lige kan finde her på siden, så kontakt os og vi vil se om det er et tørklæde vi kan skaffe til dig. Vi har en fysisk butik i Greve, hvor vi altid står klar til at hjælpe, men du kan også kontakte os på telefon 27 740 475 eller skrive til kundeservice@mostersskur.dk

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.