Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Tilgængelighed
Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Advent

Der er 50 varer.

Find din nye adventstage her i denne underkategori eller bliv inspireret til at lave din egen. Vi har samlet alt hvad du skal bruge til din helt egen advent dekoration. En stage til 4 stearinlys som du kan pynte, og de meget populære UNIKA trækasser hvor du kan bruge bloklys og pynte med gran, kugler, bånd - fantasien sætter ingen grænser:-)
Er du ikke til de helt store pyntede dekorationer, så har vi et advent lys, der ligesom et almindeligt kalenderlys, har tal på (1-4). Du kan sætte det på en lysbakke og tænde det hver søndag i advent. God jul:-) 

Viser 1 - 50 af 50 varer

Hvad enten du vil lave adventsgaver, skal bruge en adventsstage, eller lave din helt egen adventskrans, så har vi samlet alt du skal bruge lige her. Hos Moster's skur elsker vi når julen kommer og vi får lov at lave en masse adventsdekorationer så du kan blive inspireret.

Skal du lave en adventskalender til din kone, veninde eller dit barn, så har vi lidt til dig her:-) Ib Laursen har lavet fine træ skilte hvorpå der er fire huller, med tallene 1-4 over hullerne, så du kan binde adventsgaverne fast på skiltet. Vi har også julesokker som du kan hænge op og lægge en gave ned i hver søndag i advent. Og vil du gøre lidt lækkert ud af din indpakning så har vi søde vedhæng med tallene 1-4 på som du kan binde sammen med sløjfen på gaven. Vil du ikke have et træskilt eller julesok hængende, er disse vedhæng med tal en rigtig god ide:-) Til den voksne "hende" har vi gjort det endnu nemmere: vi har lavet en adventskalender med 4 pakker som er pakket fint ind og klar til brug. Forær dem til din kone, mor, søster eller veninde - og er du selv en "hende", så hvorfor ikke købe den til dig selv:-) Kun vi hos Moster's skur ved hvad gaverne indeholder.

Til dit hjem har vi en masse fine adventsstager, både til at hænge og til at stå, og mange af dem kan du selv pynte og dermed lave din helt egen adventsdekoration. Og så kan du bruge vedhæng med tallene 1-4 til at binde om lysene. Vi har vedhængene med tal i flere forskellige udgaver. Vil du lave din egen dekoration af ler eller en krans af gran, så skal du bruge spyd til lysene. Og dem har vi i mange forskellige former og farver. Hvis du kigger i afsnittet "Pynt & dekoration" kan du finde inspiration til pynt du kan bruge i din adventsdekoration.

Vi har også et fint bloklys med tal på, ligesom et kalenderlys, blot kun med tallene 1-4. Dette lys er helt vildt flot at bygge en dekoration op omkring. Ønsker du ikke en stor dekoration kan du under afsnittet "Fade & lysbakker" finde en masse flotte lysbakker i mange størrelser, udformninger og farver, og stille adventslyset på en bakke. Vælger du en bakke der er lidt større end lyset, kan du lægge lidt pynt og kugler rundt om lyset.

Kom gerne forbi vores butik i Greve og lad dig inspirere af alle vores dekorationer:-)

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.