Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 10 % til dit næste køb

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vær opmærksom på at du kan kun tilmelde dig nyhedsbrevet én gang, allerede tilmeldte kan ikke benytte tilbudet

Liste over varer fra producent Sika Design - Cozy Room

Sika Design er en dansk virksomhed som Ankjær Andreasen grundlage tilbage i 1942. Ankjær begyndte at flette kurve af naturens egne materialer som siv, strå og pil. Den lille enmandsvirksomhed voksede hurtigt og er i dag en verdensomspændende virksomhed der især er kendte for deres kvalitetsmøbler. I 2016 opkøbte de Cozy Room og lavede alle boligtekstilerne fra Coxy Room til deres egne. Du vil hos Moster`s skur finde deres skønne vattæpper og sengetæpper af lækker quiltet bomuld i mange skønne farver og størrelser. Og så er deres duftpinde utrolig populære, og de er nogle af vores bedst sælgende varer. 

Sika Design er et dansk firma der er navngivet efter Sikahjorten, som er både lys og elegant. Stifteren, Ankjær Andreasen i 1942, var fortryllet af denne hjort og ville have at dette lyse og elegante skulle komme frem i alle deres produkter. Han startede sit lille firma med at flette kurve af naturens egne og gratis materialer, som siv, strå og pil. Efter krigen blev kurvene flettet af indsatte i de danske fængsler og i dag er virksomheden stor og internationalt kendt - især for deres kvalitetsmøbler og boligtekstiler. I 1981 køber Ankjaer’s søn Knud Sika Design, og i 1984-85 eksploderer salget af møbler til hele verden. De åbner derfor en fabrik i Malaysia til produktion af deres møbler. Og kvaliteten forbliver i højsædet. I 2016 opkøber Sika Design Cozy Room, og produktionen af quilt og vattæpper fra Cozy Room, flyttes til deres egne fabrikker, hvor Cozy Room tekstiler bliver lavet til deres Sikas egne.
Her hos Moster`s skur sælger vi deres skønne sengetæpper og vattæpper, begge dele af lækkert quiltet bomuld i flotte farver. Og de kan bruges til senge i flere størrelser, og de er perfekte som en sommerdyne, da de er super bløde og bare helt fantastiske at krybe ned under. Mange bruger dem som slumretæppe i sofaen, i stedet for den klassiske plaid, hvilket er en perfekt anvendelse af vattæpperne i det danske klima. Om sommeren er de rigtig gode om benene, en aften på terrassen eller i sommerhuset, men du kan tage det med på stranden og ligge på det, eller på picnic turen eller som legetæppe, eller som et "ligge og nyde solen tæppe" på græsplænen. Mulighederne er mange og det er virkeligt skønne kvalitets tæpper. Og farverne er rolige og rigtig fine - fås både i lyse og mørke farver.
Sika Design er i Danmark kendt for deres vidunderlige duftpinde som står i rigtig mange danske hjem, og med god grund. Duftpindende har de skønneste dufte og og er perfekte til badeværelset. Men mange burger dem også i soveværelset, og især til ugepige/teenager værelset:-)Mere
Viser 1 - 16 af 16 varer
Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.