Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vores udvalg af varer fra Sika Design - Cozy Room

Den danske virksomhed Sika Design designer skønne boligtekstiler og her hos Moster`s skur finder du et udvalg af deres lækre vattæpper & sengetæpper i mange flotte farver. For Sika Design er det vigtigt at det ikke kun er udseende der er i fokus - det skal også være i en rigtig god kvalitet. 

Vi fører også deres meget populære lykkedyr, der giver vejledning, beskyttelse og styrke til dets ejer, og sundhedsdyr, der gives med et ønske om sundt og stærkt helbred.

Og så har vi selvfølgelig også deres helt vidunderlige duftpinde i flere forskellige lækre dufte der er perfekte på badeværelset:-)

Viser 1 - 4 af 4 varer

Ankjær Andreasen danner i 1942 den danske virksomhed Sika Design, og navnet er inspireret af Sikahjorten, der er både lys & elegant. Og netop disse 2 ord, lys & elegant, er hvad Sika Design designer deres produkter ud fra. Og altid med kvaliteten i fokus. For Sika Design betyder det meget at deres kunder kender dem for deres lækre designs, og ikke mindst, for deres gode kvalitet. Og det er ikke kun i danske hjem at Sika Design er populære. Deres produkter er udbredt i hele Skandinavien og i store dele af Europa, hvilket især skyldes deres produktion af møbler, som kendes og forhandles over hele verden.


Historien starter helt tilbage under 2. verdenskrig, hvor indsatte i fængslerne begyndte med at flette kurve af gratis rå materialer som strå, siv og pil. Efter krigen begynder Sika Design at producere møbler, og især de møbler lavet af rattan, som den dag i dag, er deres store varemærke, og som sælges i rigtig mange lande. Møblerne er lavet af slidstærkt materiale, i en rigtig god kvalitet, og med fokus på komfort og godt håndværk. I dag har Sika Design produktioner flere steder b.la. med en fabrik i Malaysia og Indonesien. I 1981 køber Ankjaer’s søn Knud, Sika Design, og i 1984-85 eksploderer salget af møbler til hele verden. I 2016 opkøber Sika Design Cozy Room, der b.la. laver boligtekstiler, som Sika Design efterfølgende har lavet til deres egne.


I dag har de en masse skønne boligtekstiler, som også er produceret ud fra de 2 ord; lys & elegant. Du vil her hos Moster`s skur finde deres vattæpper & sengetæpper i forskellige størrelser, og i de fineste farver. Så snart man får tæpperne mellem hænderne, er man ikke et øjeblik i tvivl om kvaliteten og komforten. Deres tæpper er bare super lækre - dejlig bløde og af en god tykkelse. Og så har tæpperne bare flotte farver, som alle er rolige og varme. De indbyder til at krybe under dem i sofaen, med en kop varm kakao og en god bog, eller over sengen når den er redt.


Ligeledes kan du finde de meget populære lykkedyr, der giver vejledning, beskyttelse og styrke til dets ejer, og sundhedsdyr, der gives med et ønske om et sundt og stærkt helbred.


Til badeværelset har de lavet en serie med duftpinde. Designet af glas er super flot at have stående fremme og duftene er bare så skønne:-) De kan også sagtens bruges i hjemmets andre rum:-)Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.