Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Producenter

Leverandører

Ingen leverandører

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Fyrfadsstage mundblæst glas m/ blade - Ib Laursen Dia: 13

02029-00

Mål: H: 13 Dia: 13 cm. Materiale: Glas, græs

Flot fyrfadsstage fra Ib Laursen. Fyrfadsstagen er lavet af mundblæst af glas med ægte græs i, der er formet som blade. Produktionen af denne vase er meget speciel og gør hver enkelt vase helt unik - læs beskrivelsen længere nede. Stagen emmer af sommer og er perfekt på havebordet. Men kan sagtens bruges indendørs:-)

Flere detaljer

På lager: 2

125,00 kr

Håndlavet fra start til slut…. Denne stage til fyrfadslys er et helt unikt produkt med en meget special produktionsmetode. Fyrfadsstagen er håndlavet fra start til slut. Først bliver glasset mundblæst for at opnå den hel unikke struktur og overflade, som gør, at ikke to er ens. Dernæst bliver friske græsstrå samlet i naturen. Bladene skal være helt friske for at blive påsat på stagen. Næste trin i processen er, at lim bliver påført og bladene skånsomt bliver påført i hånden. Processen afsluttes med endnu et lag lim. Farven på bladene vil forandre sig alt efter, hvor meget de udtørrer og bliver udsat for sollys. Det betyder, at farven på bladene med tiden vil forandre sig, og de vil blive mere blege. Det er en naturlig proces, som ikke kan forhindres, når man arbejder med naturlige materialer, og hver stage er unik og har sin helt egen charme.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.